Ethereum balinaları bu meme coin'den vazgeçmiyor! Kullanıcı sayısında yeni zirve belirlendi
Ethereum balinaları bu meme coin'den vazgeçmiyor! Kullanıcı sayısında yeni zirve belirlendi

Ethereum balinaları bu meme coin’den vazgeçmiyor! Kullanıcı sayısında yeni zirve belirlendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir üstü veri hizmeti WhaleStats, yakın tarihli bir tweet’te Shiba Inu’nun şu anda en büyük 1.000 Ethereum yatırımcısı tarafından tutulan ilk on kripto para listesinde olduğunu bildirdi. Ayrıca, SHIB yatırımcılarının sayısı yeni bir tarihi zirveye ulaştı.

SHIB, ETH balinalarının sahip olduğu en büyük kripto para

Çeşitli zincirlerdeki ilk 1000 sahip hakkında veri toplayan ve paylaşan WhaleStats’a göre, piyasa değerine göre ikinci en büyük meme coin Shiba Inu, en büyük 1.000 ETH balinasının sahip olduğu ilk on kripto para listesine geri döndü. Bu kripto yatırımcıları tarafından tutulan Shiba Inu, 1.591.886,983 dolar ve bu, 12 Şubat itibariyle kripto portföylerinin %16,15’i. SHIB aynı zamanda en iyi balinaların varlıkları arasında USD değerine göre en büyük kripto varlığı.

Bu ilk on listede, Shiba Inu, Ethereum’dan sonra ikinci sırada geliyor. Balinalar 121.4 milyon dolardan fazla değere sahip. Bu balinalar tarafından tutulan ortalama ETH miktarı 40.675 coin. Buradaki üçüncü en büyük token FTT. Balinaların portföyündeki %16’dır ve bu kripto paranın 1.576.986,146 dolar değerinde ellerinde tutarlar.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1492314773857660932

Birkaç Ethereum balinası sadece birkaç saat içinde toplam 20 milyon dolar değerinde SHIB satın aldı.

Shiba Inu sahiplerinin sayısı yeni bir zirveye ulaştı

Shiba Inu topluluğunun ulaştığı yeni bir dönüm noktası hakkında veri sağlandı. Şu anda SHIB sahiplerinin sayısı 1.170.231’e ulaştı. Ayrıca iki hafta önce bu rakam 1.160.123 idi.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1492164622044082181

SHIB sahiplerinin sayısı, nihayet başka bir trend meme coin olan BabyDoge’u geçmeyi başardı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin