featured

Ethereum yeniden 3,000 doların üzerine çıkmak için hazır görünüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, kritik bir seviye olan 3,000 doların altına geriledi. Ancak şu anda boğaların indirimli fiyattan yararlanmak amacıyla 2,800 dolardan ETH satın aldıkları görülüyor. Eğer bu ralli Perşembe gününe kadar devam ederse en büyük altcoin yeniden 3,018 dolara kadar yükselebilir.

Ethereum

Ethereum (ETH) fiyatı, salı günü %6’nın üzerinde düşüş yaşayıp ve 2,800 doların altına düştüğü için iyi durumda değildi. Ancak boğalar acele edip indirimli fiyattan ETH satın almak için bekliyorlardı. ETH fiyatı günün erken saatlerindeki işlem seansında neredeyse %2,5 oranında arttı. Fiyat, Salı gününden itibaren kayıpları geri kazanarak 3,018 dolara geri dönmeye hazır görünüyor.

ETH fiyatı %20 oranında yükselişe hazır

Wall Street’in favori teknoloji hissesi Alphabet, Youtube’un Tik Tok’a pazar payını kaybetmesiyle hayal kırıklığı yaratan kazançlar elde ettiğinden Ethereum fiyatı soğuk bir duş aldı. Yatırımcılar, durumu yeniden dengelemek ve durumu yeniden değerlendirmek için hızlı davrandılar. Bunun sonucunda da, kazançlar hâlâ oldukça sağlam olduğundan gelecekteki herhangi bir zararla ilgili önemli bir rapor sunulmadı.

ETH fiyatı, Alphabet’ten kaynaklanan hayal kırıklığı sebebiyle düzeltme aşamasından geçtiğinden, yeni işlem gününe 2,800 dolar seviyesinin hemen altında güne başladı.

Boğalar, oldukça aktif görünüyorlar. Salı günü gerçekleşen kayıpları geri almaya hazırlanan boğalar, Ethereum fiyatını yeniden 3,018 dolara çıkarmaya hazırlanıyorlar. Eğer her şey yolunda giderse fiyat sırasıyla 3,163 dolar ve 3,391 dolara kadar yükselebilir. Bu da mevcut seviyelerden %20 oranında bir kazanç anlamına geliyor.

Bu akşam açıklanacak olan Facebook kazançlarıyla, şartlarda kolayca bir geri dönüş olabilir. Facebook, azaltılmış kullanıcı sayıları ve tanıtım kazançlarından daha az gelir ile olumsuz yönde sürpriz yaparsa, Nasdaq’ta kripto para birimlerini yeni derinliklere sürükleyecek büyük bir düşüş gerçekleşebilir. Bu durumda da ETH fiyatı önce 2,695 dolara daha sonra da 2,574 dolara düşebilir. Bu da fiyatta %10 oranında bir kayıp anlamına geliyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin