2019 yılındaki tüm Ethereum güncellemeleri
2019 yılındaki tüm Ethereum güncellemeleri

Ethereum 3 Ekim fiyat görünümü: ETH 200 HO altında düşüşünü derinleştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 3 Ekim fiyat hareketleri için önemli sayılabilecek detayları şu şekilde özetliyoruz:

  • Ethereum dün düşük hacimden dolayı saatlik hareketli ortalamaların altında kaldı.
  • Önemli bir direnç olan 230 dolar direncini geçmeyi başaramayan ETH, hareketli ortalamalarının da altında kalması ile satış baskısına maruz kaldı.
  • Yeni gün ile başlayan satış dalgası ETH’nin 216 dolara kadar sarkmasına neden oldu.

Ethereum son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 4,61 oranında değer kaybederken, Bitcoin karşısında yüzde 2,71 oranında gerçekleşiyor.

Ethereum 3 Ekim fiyat hareketleri

Asya işlem saatlerinin açılması ile yeni bir düşüş dalgasına giren Ethereum bu düşüşünü geçmiş verilerine göre önemli bir destek olarak çalışan 215 dolara kadar sürdürdü. Bu seviyede alıcılardan destek bulan Ethereum, öğle saatlerine doğru düşüş hareketine ara vermiş gözüküyor.

Ether’in mevcut görünümüne baktığımızda negatif durumun devam ettiği gözleniyor. Bu seviyelerden gelebilecek yeni bir düşüş dalgası ise ETH7USD paritesinin 215 dolar desteğini kırarak sırasıyla 210 ve 205 dolar seviyelerini test etmesine neden olabilir.

Henüz yükseliş için önemli bir sinyal alınamamasına karşılık Ether fiyatının 218 dolarda yavaşlaması yeniden yukarı dönmesi için zayıf bir olasılık oluşturuyor. Eğer bu noktadan hacimli alışlar ile karşılaşırsa ilk hedef olarak 200 saatlik hareketli ortalamanın bulunduğu 227 dolar civarı ilk hedef olacaktır.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Saatlik ETH/USD grafiğinde MACD göstergesinin negatif bölgede olduğunu görüyoruz. Yükselişin teyidi için ise MACD histogramının “0” seviyesi üzerine çıkması beklenmelidir. Diğer yandan aşırı satım bölgesinde yatay konumda olan stokastik osilatörün de bu bölgeden çıkıp yukarı yönlü hareketi yükselişi tetikleyebilir.

Mevcut trendin gücünü gösteren RSI ve CCI göstergeleri ise bulundukları düşük seviyeler ile düşüş yanlı bir izlenim veriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin