Ethereum Merge için geri sayım sürüyor: Kripto madencileri birleşmeden nasıl etkilenecek?

Ethereum 2.0 için geçiş tahiri netleşti: Gecikme yaşanmazsa sonbaharda ışık görülüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun süredir beklenen Ethereum 2.0’ın artık sonuna geliyoruz. Ana ağ için birçok güncelleme alan ve test eden aşamalardan sonra Proof of Stake az kaldı. Bu yıl içinde tamamlanması düşünen geçiş 2022 yılının sonunda gerçekleşecek.

Ethereum Foundation geliştiricileri, Proof-of-Work (PoW) konsensüs algoritmasından Proof-of-Stake’e (PoS) çok beklenen geçiş tarihini şimdiden belirlediler. Bu, uzun yıllar planlama ve geliştirme gerektiren bir şeydir. Artık Ethereum ağının daha hızlı, daha güvenilir ve kullanıcılar için daha kullanışlı hale gelmesi bekleniyor.

Ethereum 2.0, Proof-of-Stake Blockchain Ağı olarak devam etmeye hazır

Ethereum, dünyanın en sıkışık ağlarından biri olduktan sonra bir Proof-of-Stake konsensüs algoritmasına geçmeye heveslendi. Geçiş, bir Ethereum çekirdek geliştiricisi olan Tim Beiko tarafından açıklandığı gibi 19 Eylül’de planlanıyor. Diğer geliştiricilerin geçiş için bu tarih tahminini kabul ettiğini belirtmekte fayda var.

Topluluk bunun yalnızca son geçiş için tahmini bir süre olduğunu onayladı. Bu konuda heyecanlı olduklarını ancak bu tarihi resmi bir duyurudan ziyade bir “planlama takvimi” olarak değerlendirdiklerini belirtti.

Birleştirmenin, Ethereum’un Beacon Chain ile birleşerek mevcut PoW konsensüs algoritmasından bir PoS blok zinciri ağına geçmesine izin vereceğini belirtmekte fayda var.

Ethereum’un bir PoS blok zinciri ağına geçmesinin birçok nedeni var. Bunlardan biri, kripto ekosisteminin genişlemesi ve dünyanın her yerinden kullanıcılara güvenilir çözümler sunmak için ETH’nin ihtiyacı ile ilgilidir. Günümüzde Ethereum kullanmak çok zor ve maliyetli hale geldi.

Ethereum 2.0 için Proof-of-Stake ağına geçişle birlikte işler daha sorunsuz işleyecek. Bu, tıkanıklık olmaması ve bu işlem ücretlerinin de insanların şu anda ödediğinden daha düşük olması gerektiği anlamına geliyor.

usethebitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin