Ether sahipleri, düşüşe rağmen kazançlarını koruyor

Ether sahipleri, düşüşe rağmen kazançlarını koruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, 4.000 dolarda psikolojik savaş vermeye devam ediyor. Boğa ve ayıların üstünlük kurmaya çalıştığı noktada önemli bir mücadele yaşanıyor. Ara ara 3.900 ve 4.100 dolar seviyeleri test ediliyor. Bu alanda tıkalı kalan Ether, yakın zamanda yönünü belli edebilir. Ancak Ether sahipleri yaşanılan düşüşle pek aldırış etmiyor.

Ethereum’un performansı Bitcoin’e göre daha iyi geçti. 2021 yılında her iki varlığı kıyasladığımızda Ether’i biraz daha önde görebiliyoruz. Yıllık bazda yüzde 400’ün üzerinde değer kazanmayı başardı. Bu alanda Bitcoin ise daha ağır kaldı. Ortalama dip fiyatından aldığımızda BTC yüzde 120’lik gibi bir değer kazancı yakaladı.

Uzun vadeli Ethereum yatırımcıları halen varlıklarını saklaması nedeniyle kazançlar daha fazla oldu. Ether sahipleri ufak düzeltmelere aldırış etmeden bekliyor. Veri sağlayıcısı IntoTheBlock’un paylaştığı rapora göre Ethereum sahiplerinin %82’si kar etmeye devam ediyor.

Ether sahipleri, varlıklarını korumaya çalışıyor

İkinci en büyük kripto para birimi, ağındaki çeşitli kullanım durumları sayesinde önemli adımlar attı. Örneğin, zirveleri ölçeklendirdi ve geçen ay 4.850 dolarlık tarihi zirvelere yükseldi. Ağ güncellemeleri Ethereum’u zirve noktalara taşıdı. Kurumsal yatırımcılardan da destek alan kripto para birimi iyi bir yol katetti.

Real Vision’ın CEO’su ve kurucusu Raoul Pal, Ethereum’un ağında gerçekleşen yakma mekanizmasına ve stake etme işlemine dayanarak Bitcoin’den daha iyi performans gösterdiğini belirtti. Raoul Pal, 

“Yanma + Staking + ETH iyi bir performans sergilemiştir. Hacmi tutulan BTC’yi 2021 yılında net bir sonuçla geçmiştir. Ayrıca POS ağ kabulü sahip Ether, hacimleri almıştır.”

Ether sahipleri, ağ üzerindeki güncelleme sayesinde önemli bir gelir elde etti. Londra Sert Fork veya EIP 1559 yükseltmesi Ethereum fiyatına ciddi katkı sağlamıştır.

blockchain.news


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin