featured

ETH balinaları düşük fiyatlı Shiba Inu’yu kaçırmıyor! Büyük işlemler gerçekleşti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, ETH balinaları tarafından büyük miktarlarda satın alınmaya başladı. Bunun sebebi, SHIB fiyatının şu anda oldukça indirimli olması ve balinaların düşük fiyatlardan birikim yapmak istemesidir.

WhaleStats, “BlueWhale0073” olarak bilinen 254. en büyük ETH balinasının, 1,363,366 dolara 126,120,815,899 adet SHIB token’ı satın aldığını bildirdi.

Shiba Inu

Son satın alma işlemi, bu ETH balinasının aynı hafta içinde üçüncü büyük işlemi oldu. Bu da Shiba Inu birikiminin yüksek olduğu anlamına geliyor. Söz konusu balina, 3 Mart’ta 1,48 milyon dolar değerinde 131,47 milyar adet ve 7 Mart’ta 2,24 milyon dolar değerinde 200,89 milyar adet SHIB token’ı satın almıştı.

Shiba Inu balinaların gözdesi olmaya devam ediyor

Bu satın alma hareketi sonucunda Shiba Inu, son 24 saatte ilk 500 ETH balinası arasında en çok satın alınan token’lardan biri haline geldi.

Ayrıca WhaleStats verileri, Shiba Inu’nun ilk 500 ETH balinası arasında en çok tutulan token olmaya devam ettiğini gösteriyor. Bu balinaların cüzdanlarında toplam 606,553,503 dolar değerinde Shiba Inu var.

Gözde meme coin’in fiyatı, küresel kripto pazarındaki yaygın satış nedeniyle son 24 saatte %9,62’nin üzerinde bir düşüş kaydetmiş olsa da, ETH balinaları SHIB biriktirerek düşük fiyatları kendi avantajlarına kullanıyor. Shiba Inu, şu anda 24 saatlik 420,415,261 dolarlık işlem hacmiyle 0,00001006 dolar civarında işlem görüyor.

TheCryptoBasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin