featured

Shiba Inu yakma oranındaki artış fiyatı canlandırdı! Güven artıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), temel performans ölçütlerinden biri olan yanma oranında yükseliş kaydetti. Shibburn’den alınan verilere göre, meme coin’in yakma oranı %26,446,84’lik bir artışın ardından bu haftaki en yüksek seviyesine çıktı. Bu, Shiba Inu ekosisteminde birçok işlemin devam ettiğini gösteriyor.

Shiba Inu

Dolaşımdaki arzı çok yüksek olan Shiba Inu, sistem içinde işlemler yapıldığında varlığın bir kısmının yakıldığı deflasyonist bir token’a dönüştü. Geçen hafta, Shibarium Layer 2 protokolünün beta lansmanı beklentisinin ardından Shiba Inu dünyasında birçok olumlu gelişme kaydedildi.

Başta bir şaka olarak başlayan SHIB, bugünün gelişmekte olan Web3.0 ekosisteminin kapsamını geliştirmeye yardımcı olan en önemli protokollerden biri hâline geldi. Shibarium protokolü, sayıları binleri bulan geliştiricilerden çok sayıda destek aldı. Artan beklentiyle birlikte token’ların satın alımı da dikkat çekici bir şekilde arttı.

Shiba Inu

Shibarium beta lansmanı nihayet SHIB token’ının ne kadar çok yönlü olduğunu ve kullanıcıların ekosistemdeki ek kullanım durumlarını nasıl bulabileceklerini göstermeye yardımcı olacak.

SHIB fiyat hareketi

Shiba Inu, geçen haftanın büyük bir kısmında düşüş kaydetti. Bu zaman diliminde %8,44 oranında değer kaybetti ve 0,00001095 dolara kadar düştü. Bununla birlikte ağdaki artan işlem oranları, token fiyatında hafif bir geri dönüşü tetikledi.

Fiyat son 24 saat içinde ise %2,31 oranında bir artış kaydetti. Yakma oranının SHIB fiyat artışını doğrudan etkilediği kanıtlanmamış olsa da, alıcıların token’ı satın alma konusunda güven kazanmak için kullandıkları bir ölçüttür.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin