ETH 2.0 mevduat sözleşmesinde kilitlenen toplam değer devasa rakamlara ulaştı
ETH 2.0 mevduat sözleşmesinde kilitlenen toplam değer devasa rakamlara ulaştı

ETH 2.0 mevduat sözleşmesinde kilitlenen toplam değer devasa rakamlara ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber  – ETH 2.0 sözleşmesindeki kripto TVL’si 7,6 milyar doları aştı, ETH tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıkça borsalardan koin çekme işlemleri artıyor.

2 Nisan Cuma günü, en büyük ikinci kripto olan Ethereum, 2.152 dolara ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bu raporlardan sonra, Ethereum 2.0 para yatırma sözleşmesinde kilitlenen toplam değerin 7,6 milyar doları (3.645.442 ETH) aştığı ve ETH para çekme işlemlerinde yeni bir yüksek seviyeye ulaşıldığı ortaya çıktı.

ETH 2.0 sözleşmesinde 7,6 milyar dolarlık ETH kilitlendi

Ethereum tüm zamanların en yüksek seviyesi 2.150 $’ın üzerine çıkarken, ETH doğrulayıcıları koinlerini Ethereum 2.0 mevduat sözleşmesine kilitlemeye devam ediyor.

Bir Glassnode grafiğine göre, bugün erken saatlerde sözleşmeye bağlı ETH’nin toplam değeri şaşırtıcı bir şekilde 7.658.232.113,59 $’a ulaştı . Bu rakam tüm zamanların en yüksek seviyesi.

ETH koin çekme işlemleri yeni 1 ayın en yüksek seviyesini görüyor

Glassnode ekibi ayrıca yatırımcılar tarafından borsalardan çekilen Ethereum miktarının bir ayın en yüksek seviyesi olan 1.385.137’ye (7 günlük hareketli ortalamaya) ulaştığını da paylaştı.

Bu arada, yatırımcılar ikinci en büyük kripto para biriminden daha fazlasını emmeye devam ederken, 1.000 ETH veya daha fazla cüzdan sayısı 3 yılın en düşük seviyesi olan 6.523’e geriledi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin