Eski BinanceUS patronu, Bitcoin madencilik şirketine liderlik edecek
Eski BinanceUS patronu, Bitcoin madencilik şirketine liderlik edecek

Eski BinanceUS CEO’su, Bitcoin madencilik şirketine liderlik edecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eski BinanceUS patronu Brian Brooks, Bitfury’nin bir sonraki CEO’su olurken, aynı zamanda Valery Vavilov Baş Vizyon Görevlisi ve Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Amsterdam merkezli Bitcoin madencilik firması Bitfury Group, Brian Brooks’u yeni İcra Kurulu Başkanı olarak atadı. Önceki deneyimi, Amerika Birleşik Devletleri Para Birimi Vekili Denetçisi olarak hizmet vermeyi ve Binance ABD’den sorumlu olmayı içeriyor.

BinanceUS CEO’su yeni kripto macerasına atlıyor

Basın açıklamasına göre Brooks, Bitfury’nin kurucularından Valery Vavilov’un yerini aldı. Son 10 yıldır şirketin CEO’su olan ikincisi, Yönetim Kurulu Başkanı ve Baş Vizyon Görevlisi oldu.

Bitfury, önümüzdeki aylarda yeni bir mikroçip tasarımıyla madencilik çalışmalarının büyümesini artırmayı hedefleyen yeni bir finansman turu başlatmayı planlıyor. Bu nedenle Brooks, dijital varlık endüstrisindeki Avrupa liderleri arasında firmayı kurmaktan sorumlu olacak.

Brooks, Bitfury’yi “Sürekli araştırmaları ve sınıfının en iyisi tescilli teknolojileri ile tanınan” bir organizasyon olarak tanımladı. Şirketin yenilikçi doğası, Bitfury’yi uzun vadeli başarı için iyi konumlandırdığını düşünüyor. Brooks, kripto para birimlerinin ve blok zinciri teknolojisinin güçlü bir destekçisi gibi görünüyor. Geçen yıl, şu şekilde özetledi:

Blockchain, merkezi olmayan bir ağda her türlü veriyi bağlama potansiyeline sahiptir. Yani, merkezi olmayan insan ağları oluşturma yeteneğine sahiptir. Yakın gelecekte de Blockchain ve kriptoda yeni birçok gelişme göreceğimizi düşünüyorum.

Letonyalı girişimci ve Bitfury’nin Kurucu Ortağı Valery Vavilov, Brian Brooks’un organizasyonunun lideri olmasından “heyecanlı” olduğunu ve dijital varlık ve sermaye piyasası uzmanlığına sahip saygın bir yönetici” olarak nitelendirdi. Vavilov, onu bu pozisyona atamanın Bitfury’nin büyüme stratejisi için oldukça faydalı olacağını sözlerine ekledi.

Brooks, bu yılın Nisan ayında, önde gelen kripto para borsasının ABD bölümü olan Binance US, Brooks’u CEO olarak atadı. Daha önce, Donald Trump’ın yönetimi altındaki Para Birimi Denetleme Ofisi’nin (OCC) başkan vekiliydi.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin