EOSIO 1.3.0 sürümü GitHub sayfasından indirilebilir
EOSIO 1.3.0 sürümü GitHub sayfasından indirilebilir

EOSIO 1.3.0 sürümü yayınlandı: İşte güncellemenin detayları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

19 Eylül’de EOSIO, birkaç ek özellik ve hata düzeltmesi içeren EOSIO 1.3.0 sürümünü duyurdu. Güncelleme ayrıca 1.2 sürümüne karşı kümülatif patches de içeriyor.

EOSIO 1.3.0 sürümü GitHub sayfasından indirilebilir

Yeni sürüm, resmi GitHub sayfasında indirilebilir. Versiyon 1.3.0, EOSIO Blockchain ile standart uyumlu bir Web Montajı olan WABT’nin tam entegrasyonunu içerir. Bu özellik, düğümleri azaltılmış maliyet işleminin bir avantajı ile sağlayacak. Ekip, bu özelliğin, nodeo’ler için wasm-runtime zamanı parametresini wabt olarak ayarlayarak etkinleştirilebileceğini belirtiyor.

Ayrıca blogda, nodeo’ların belirtilen prosedürlerle imzalanan bloklara ışık onaylama seçeneği olduğu belirtildi. Söz konusu yöntem API, Peer-to-Peer (P2P) ve blok prosedürleri ile çalışan blok imzalayan düğümlerin yerel ağındaki işlemlerin ve blokların daha hızlı hareket etmesini kolaylaştırmak için eklendi.

Güncellemenin detayları

MongoDB veritabanı şimdi belirli bir blok hakkında bilgi depolayabilir ve ayrıca bellek kullanım detaylarını da kaydedebilir. Ekibe göre, bu özellik geliştiricilere, kaynakların nasıl kullanıldığını değerlendirmek için daha büyük bir anlayış sağlar.

Ekip ayrıca iki tane daha fazla özellik, keosd soketi için bir HTTP over socket desteği ve bilinmeyen bir konfigürasyon öğesi ortaya çıktığında bir hata mesajının neslini tanıttı; bu da artık nodeo’ların başlatılmasının önlenmesine neden olacak.

Yeni versiyonda eosiocpp, cleos ve binaryyen kaldırıldı

Yukarıdaki büyük değişikliklere ek olarak, yeni sürümde, P2P üzerinde işlemlerin görünmesi için işlem izleme, birim testi hata düzeltme, başlatıcı testleri, kullanılmayan değişkenlerin kaldırılması, Docker dosyası iyileştirmeleri, isteğe bağlı bayraklar eklenmesi gibi birkaç küçük ekleme de yer alıyor. Büyük küçük harf duyarlı MacOS için çerçeveleri ve daha fazla düzeltmeleri içeriyor. Ekip, önceki versiyonda mevcut olan eosiocpp, cleos ve binaryyen olmak üzere üç parametresinin kullanımdan kaldırıldığını belirtti.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin