featured

EOS DApp’lerinde toplumsal duyarlılığa neden olan sorunlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS ekosistemi, dApp’ler ve diğer Blockchain tabanlı projeler ile heyecan yaratmaya devam ediyor. Projenin ana ağının başlamasından bu yana işler hızla ilerlemeye başladı. Ancak, akıllı sözleşme kodunun henüz tamamlanmadığını gösteren birkaç dApp’i etkileyen bazı yeni olaylar var. Ek olarak, bazı rastgele olaylar hala pek çok soruna yol açıyor. Aşağıda EOS DApp’lerinde toplumsal duyarlılığa neden olan sorunlar sıralandı.

İşte EOS DApp’lerinde endişeye yol açan sorunlar

Potansiyel EOSBet endişeleri

Kumar uygulamaları ve hizmetleri, kripto para birimi meraklıları arasında her zaman popüler oldu. EOSBet söz konusu olduğunda, şu an itibariyle en yüksek işlem hacmini oluşturma eğilimindeki dApp’dır. Bu konuda bazı tutarsızlıklar ortaya çıktı. Bilinmeyen bir nedenden ötürü, sistem iki günden az bir sürede tek bir kullanıcıya yaklaşık 126.000 EOS ödedi. Ya bu kişi çok şanslı ya da sömürebilecekleri bir böcek buldular.

Birinin parasını üst üste sayısız bahis üzerinden ikiye katlamak, kumar dünyasında çok nadirdir. Özellikle, bu kullanıcının aktif olduğu zamanlarda EOSBet platformunda başka hiçbir kazanan bulunmadığı düşünülürse. Ancak, dApp geliştiricisi sistemde yanlış bir şey olmadığını ve çalınan paranın olmadığını doğruladı. Bazı insanlar sadece şanslı olmak için doğarlar.

DEOSGames “Saldırı”

Herhangi bir akıllı sözleşme, hatalar, yanlış kodlamalar veya proje hayata geçirildikten sonra ortaya çıkan gizli sorunlara tabi. DEOSGames için, akıllı sözleşme kodu, yayınlanmadan önce düzgün bir şekilde denetlenmiş olabilir. Bir kullanıcının kişisel kazanç için kullanabileceği bir zayıflığı keşfetmesi uzun sürmedi.

Sonunda, bu kullanıcı 60 dakikanın altında iki düzine jackpot ödemesini tetikleyerek 26.000 dolar değerinde EOS elde etmeyi başardı. Muhteşem bir başarı olsa da, birisinin sözleşmenin neden bu tür şüpheli davranışları işaretleyecek bir kodu olmadığını merak etmesi gerekir. Öyle olsa bile, sorun düzeltilmiş gibi görünüyor ve bu olaydan dolayı hizmetler etkilenmedi.

Trybe’in yetkisiz erişimi

Ana ağın piyasaya sürülmesinden bu yana EOS için en büyük sorun, Trybe’nin nezaketi. Bu dApp geliştiricileri, airdrop kampanyasının bir parçası olarak tokenleri EOS hesaplarına dağıtmayı amaçlıyorlardı. Bu plan gayet iyi çalışmasına rağmen, ekip bazı hesaplara çok fazla token dağıttı.

Tokenleri kişilerden geri istemek yerine, Trybe’nin ekibi sadece kullanıcı cüzdanlarına erişmeye ve tokenleri kendileri almaya karar verdi. Bununla birlikte, bu aynı zamanda EOS defter teknolojisinin nasıl değişebilir olduğunu da vurguluyor. Bu, bazı durumlarda iyi bir şey olabilir, ama kuşkusuz önümüzdeki aylarda yeni tartışmalara yol açacak.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin