featured

Emlak Sektörünü Hedefleyen Blockchain Tabanlı FintruX Network ICO’ya Hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Teknoloji uzmanları Robocoder Corporation’ın desteklediği bir startup ​​olan FintruX Network, blockchain teknolojisine dayalı küresel bir P2P (Kişiden kişiye) kredi alt yapısını inşa ederek 30 milyon dolarlık token satmayı planlıyor. Emlak Sektörünü Hedefleyen Blockchain Tabanlı FintruX Network ICO’ya Hazırlanıyor.

FintruX, teminatsız kredileri son derece güvenli hale getirmeyi amaçlamaktadır. Kanada menşeli bu ekip, menkul kıymetler sektöründe yirmi yılı aşkın süredir devam eden tecrübelerinden yararlanarak, teminatsız kredilere yönelik benzeri görülmemiş risk azaltma teklifinde bulunmak üzere kademeli kredi vermeyi planlıyor.

Maliyetleri en düşük seviyeye indirme, menkul kıymetlerdeki en önemli motivasyondan biridir. Genellikle kredi geliştirme yoluyla yapılır.

FendruX’un kurucusu ve CEO’su olan Nelson Lin:

”Aynı prensipleri, normalde teminatsız kredilerle ilişkili yüksek faiz oranlarını azaltmak amacıyla hem kredi alanlar hem de kredi verenler adına daha çekici hale getirmek için uygulayabiliriz. ”
”FintruX Network’teki hedefimiz, teminatsız kredilerin kaynaklandığı ve uygulanış biçimini değiştirmektir. Bu yenilikçi konsept, küçük işletmeler, özellikle de yeni kurulan şirketler için akredite edilmiş yatırımcılardan ve finansal kuruluşlardan ödünç almak için üç ana sorunu çözüyor. Kredi iyileştirmeleri uygulayarak, FintruX Network, borç verenin kredi riskini etkisiz hale getirmek ve varsayılan olarak, kaybı karşılamak üzere kademeli düzeylerde sigorta temin etmek istiyor.  Böylece genel kredi notunu yükseltiyor ve faiz oranlarını aynı anda düşürüyor.”
Proje, tarafların kredi risklerini azaltmak adına bir yerel üçüncü taraf sigorta çapraz teminatı ile FintruX nihai koruma rezervini içermektedir.
Benzersiz bir akıllı sözleşme FintruX Network tarafından gerçek zamanlı olarak borçlanmanın her biri için belirsiz, değişmez ve sansüre karşı dayanıklı kayıtlar sunmak için tahkim yapılmasına gerek kalmadan üretilir ve dağıtılır.
Anında eşleştirme yoluyla kredi başvuru sürecini basitleştirmenin yanı sıra, FintruX Network, borç verenlere, yeniden finansman ve ön ödeme gibi, fon sonrası kendi kendine hizmet yönetim seçeneklerini de sunar. FintruX Network, borçlulara ve borç verenlere değil, üçüncü taraf garantörlere ve uzmanlaşmış hizmet acentelerine de değer katan çok yönlü bir pazar ve ekosistemdir.
FintruX’un kurucu ortağı ve CMO’su Conrad Lin:
”Bu şirket kredi veren ve alan tarafların işini şansa bırakmadığı gibi kimseye de ayrıcalık tanımıyor”
Daha detaylı bilgi için:  fintrux.com
Facebook: @FintruX
Twitter: @FintruX
Robocoder Hakkında:
1999’da kurulan Robocoder Corporation, açık kaynak ve kısa kodlu geliştirme platformu tarafından üretilen global olarak kritik veritabanı uygulamaları sağlayıcısıdır.
Robocoder, merkezi olmayan blockcahin uygulamaları da dahil olmak üzere, kritik öneme sahip ISV çözümleri geliştirmede lisanslı bir Microsoft ortağıdır.

Sponsorluk sonrası makale, sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Sponsorlu makaleleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz / contact us  


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin