Elon Musk, kripto yatırımcılarına tek cümle bir tavsiyede bulundu
Elon Musk, kripto yatırımcılarına tek cümle bir tavsiyede bulundu

Elon Musk, NFT’si için 420 milyon Dogecoin istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Beeple, Elon Muska NFT’si için 69 milyon dolar teklif etti, ancak Tesla CEO’su sadece Dogecoin’i kabul edecek.

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’da en son kripto çılgınlığı hakkında bir tekno parça sunarak misli olmayan token (NFT) alanına katıldı.

Musk

Dijital sanatçı Mike Winkelmann (Beeple), milyardere geçtiğimiz hafta Christie’s’de sunulan NFT kolajı için kısa süre önce aldığı 69 milyon doları teklif etti.
casinolife2d.com
Ancak Musk, yalnızca Dogecoin’i (DOGE) kabul etmek istiyor ve fiyatı 420 milyon token (15,2 milyon dolar) olarak belirledi.

Şarkının sözleri, “HODL” kısaltmasıyla birlikte dönen bir “gösteriş kupası” eşliğinde – dijital sahiplik kavramını kısaca açıklıyor.

Musk’ın kız arkadaşı Grimes, Şubat ayının sonlarında NFT’lerinden birkaçını 5,8 milyon dolara sattı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin