XRP fiyat analizi: Ripple yüzde 25 düzeltme riskiyle karşı karşıya
XRP fiyat analizi: Ripple yüzde 25 düzeltme riskiyle karşı karşıya

Elinizde bu altcoin varsa dikkat edin, çöküş sinyalleri arka arkaya geliyor! Teknik analize bakmadan geçmeyin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple (XRP) fiyatı 0,78 dolar destek seviyesini tutamadığı için aşağı yönlü sinyaller göstermeye başladı. Bu seviye özellikle boğaların ayılardan devralıp desteğe dönüştürmeye çalıştığı bir noktaydı. Ayılar yakında fiyatı tamamen ele geçirebilir ve 0,70 dolar civarında hava bozabilir. Nihayetinde fiyat, ayıların son istasyon olarak hedeflediği 0,58 ABD doları görmek isteyebilir.

Ripple için %25 düşüş beklentisi

Boğalar 0,78 dolardan destek bulamıyor gibi görünüyor. Bu, Göreceli Güç Endeksi’nin 50’den gerilemesi ve daha fazla aşağı yönlü riske işaret etmesiyle birlikte düşüş sinyali olarak algılanabilir. Bugünün en düşük seviyesi, kısa vadede bu desteği savunmaya çalışan boğalar üzerinde artan bir baskı oluşturacak olan flamanın yükselen tarafına neredeyse hiç dokunmadı.

İki kademeli düşüş

Boğalar bu yükselen tarafta XRP fiyat hareketini tutamazsa, iki aşamada hızlı bir burun dalışı beklenebilir.

Bunların ilki 10 Ocak’ın en düşük seviyesi olan 0,70 dolar civarında bir duraklama ve bu yılın en düşük seviyesinin yeniden test edilmesi anlamına geliyor. Ardından, ayılar kazançlarını 0,58 ABD dolarına kadar hayatta tutmak isteyeceklerinden ve bu da onlara %25 değer kazandıracağından, yeni diplerin görülmesi beklenebilir. Bu seviye tarihsel bir öneme sahip ve aynı zamanda aylık S1 destek seviyesi.

XRP fiyat analizi: Ripple %25 düzeltme riskiyle karşı karşıya

Küresel piyasalar, sonunda FED’in enflasyonu kontrol altına almaya yönelik faiz artırımı politikası görünümünü çevreleyen olumsuz hissiyatı kendi içlerinde bulabildiğinde, yukarı yönlü bir patlama da hâlâ söz konusu olabilir. Flamanın yukarı yönlü kırılması ve 0,78 dolar seviyesinin tekrar korunmasıyla birlikte, XRP’nin 0,84 dolara hızlı bir şekilde geri dönmesini bekleyebiliriz. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 50’nin üzerinde işlem görürken, 55 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) da kritik; yatırımcılar fiyat hareketini 0,88 dolara geri itmek için acele edecekler. Bununla birlikte 0.95 dolardan geçen 55 günlük SMA, ayıların bir mücadeleye başlaması için olası bir giriş seviyesi sağlıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin