E-ticaret devi Rakuten’in Bitcoin borsası kullanıma hazır!
E-ticaret devi Rakuten’in Bitcoin borsası kullanıma hazır!

E-ticaret devi Rakuten’in Bitcoin borsası kullanıma hazır!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

E-ticaret devi Rakuten, halka açık olarak Bitcoin ve kripto para borsasını başlattı: şu anda Bitcoin, Ethereum ve Bitcoin Cash’i destekliyor.

Japonya’nın Amazon’u Rakuten, Bitcoin borsasını başlattı

Japonya’nın Amazon’a eşdeğer e-ticaret devi olan Rakuten, Bitcoin ve kripto para birimi borsası Rakuten Wallet’i halka açık bir şekilde başlattı. Pazartesi günü yapılan duyuruda şirket, kullanıcıların mobil bir uygulama aracılığıyla üç kripto para biriminde “Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Bitcoin Cash (BCH)” spot alım satıma başlayabileceklerini söyledi. Uygulama şu anda Android platformunda kullanıma sunuldu ve iOS sürümü “Eylül ayı başında” planlanıyor.

Rakuten ayrıca, güvenliği sağlamak için müşterilerin varlıklarının “soğuk cüzdan”da tutulacağını, özel anahtarların çok imzalı bir program aracılığıyla yönetileceğini ve para yatırmak ve para çekmek için iki aşamalı kimlik doğrulamasının etkinleştirildiğini söyledi. Ayrıca borsa müşterilerin fonlarını kendi fonlarından ayrı tutacak. Rakuten Wallet başlangıçta Rakuten Bank müşterilerinden Nisan ayında kayıtları kabul etmeye başladı. Kısa süre önce, borsa para önleme korumaları için Blockchain güvenlik firması CipherTrace ile de ortaklık kurdu.

Theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin