Düşüşte yüksek ilgi gören altcoin önemli bir eşiği aştı: Umut veriyor
Düşüşte yüksek ilgi gören altcoin önemli bir eşiği aştı: Umut veriyor

Düşüşte yüksek ilgi gören altcoin önemli bir eşiği aştı: Umut veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) Blockchain ekosistemi, Eylül 2021’deki önemli yükseltmeden bu yana muazzam büyümesini sürdürüyor.

Son 30 gün boyunca her gün 2.000’den fazla yeni kullanıcı ekleyen Cardano ağı, yeni özellikler ve güncellemeler ile alıcı ilgisi açısından önemli bir eşiği aştı.

Finbold tarafından edinilen verilere göre, 19 Nisan’da 3.268.890 Cardano sahibi varken 19 Mayıs’ta 3.339.101 kişi vardı. Cardano Blockchain Insights’ın gösterdiği gibi, iki tarih arasında günlük ortalama 2.340 ile toplam 70.211 kişi eklendi.

Cardano balina işlemleri, önde gelen oyuncuların düşüşü satın almasıyla 4 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. 13 Mayıs’ta Cardano balinaları, ADA fiyatının 12 Mayıs’ta 0,40 $’a düştüğü Ocak ayından bu yana en aktif oldukları zamanlardı. Özellikle ADA, hem bireysel hem de kurumsallardan ilgi görüldüğü için, değeri 100.000$’ı aşan 1.085 işleme tanıklık etti.

Özellikle, daha fazla geliştirici blok zincirine dahil olurken Cardano, haftada 70’in üzerinde akıllı sözleşme ekledi. En büyük Proof-of-Stake (PoS) blok zinciri, 8 Nisan’da 2.400’den 8 Mayıs’ta 2.683’e yükselen 283 Plutus (Cardano tabanlı akıllı sözleşmeler platformu) komut dosyası ekledi.

Cardano şimdi, Vasil hardfork’tan geçecek. Altcoin Haziran 2022’de gerçekleşmesi planlanan bir sonraki hardfork etkinliğine hazırlanıyor. En son gelişme, Cardano’nun bu etkinliğe hazırlandığı bir zamanda geliyor. Amacı, protokolü genişletmek ve işlem hacmini ve bununla birlikte hacmi ve likiditeyi önemli ölçüde artırmak.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin