featured
bitdegree

Dünya’nın İlk Blockchain Tabanlı Online Eğitim Platformu: BitDegree

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uluslararası, sadık, internet kullanan, öğrenen, yeniliğe açık 29 milyon kullanıcısı bulunan Hostinger ve 000webhost ortaklığı ile kurulan BitDegree, dünyanın ilk blockchain tabanlı online eğitim platformunu hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Her geçen gün hayatın dijitalleştiği bir ortamda, ihtiyacımız olan eğitim sektörü online mecralara kaymaya başladı. Zaman içinde ortaya çıkan( coursera, edx gibi) bir çok girişimin aksine Bitdegree, sunduğu eğitimlerin ücretsiz, blockchain tabanlı olması, oyunlaştırma konseptini uygulaması ve öğrencilerin burs imkanlarından dijital olarak yararlanılması gibi unsurları bünyesinde bulunduruyor ve fark yaratıyor.

 

BitDegree Token Ekonomisi

BitDegree platformunun üyesi olan herkes (öğrenciler, Sponsorlar ve üçüncü partiler) kendi arasında takas edilebilecek yeni tokenler oluşturarak eğitime devrim getirecektir.

  1. Sponsor olan şirketler, BitDegree için çok önemlidir. Çünkü satın alınan her token, ekonomik teşvik, marka bilinci ve reklamcılık faaliyetlerinin artması anlamına gelir.

 

  1. BitDegree tokenleri, öğrencilerin eğitim başarıları için burs olarak akıllı teşvikler oluşturmak için kullanılabilir; bunlar, tokenler karşılığında platformlarında üçüncü şahısların sunduğu çeşitli dijital hizmetleri almak için kullanılabilir.

 

  1. Sponsorlar ve öğrenciler, geniş endüstri ortakları ağı içerisinde tokenlerini takas edebilir, kullanabilir ve dijital ürünler & hizmetler için kullanabilir. BitDegree Token talep potansiyeli, devasa 200 milyar $ işe alım endüstrisiyle yakından alakalıdır. Sınırlı token, öngörülen gelecekte BitDegree platformunun hizmetleri için giderek artan bir talebi garanti altına almaktadır.

 

ICO Süreci

Toplam 660 milyon BitDegree Token (BDG) üretilmesi hedeflenen süreçte, kullanıcılardan sadece Ethereum (ETH) kabul edilecektir. Şu anda itibariyle  1 ETH = 10.000 BDG değerindedir.

Minumum hedef (Softcap) olarak 550 ETH, Maksimum hedef (Hardcap)  olarak yaklaşık 30.000 ETH belirlenmiştir.

 

BitDegree ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için :

website: https://www.bitdegree.org
Telegram: https://t.me/bitdegree
Twitter: https://twitter.com/bitdegree_org
Github: https://github.com/bitdegree
Reddit: https://www.reddit.com/r/bitdegree
Facebook: https://www.facebook.com/bitdegree.org/
BitDegree Blog https://blog.bitdegree.org/
BitDegree Bitcointalk thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2214321
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCuiGDksOmsM8y-_txG3wPYg
Instagram: https://www.instagram.com/bitdegree/


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin