Dünya devi Louis Vuitton ödülü VeChain’ın oldu
Dünya devi Louis Vuitton ödülü VeChain’ın oldu

Dünya devi Louis Vuitton ödülü VeChain’a verildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünya devi Louis Vuitton ödülü VeChain’a verildi. Singapur merkezli VeChain, dünyanın en büyük lüks tüketim malları üreticisi Louis Vuitton’un (LVMH) inovasyon ödüllerinde ikincilik ödülü aldı.

Ödül törenine VeChain, tek Blockchain şirketi olarak katıldı

LVMH Mohen Hennessy Louis Vuitton SE tarafından düzenlenen bu yılki VivaTech etkinliği, 24 Mayıs’tan beri devam ediyor ve 80.000’den fazla katılımcıya ev sahipliği yapacak. VeChain bu etkinliğe, dünyanın her yerinden LVMH İnovasyon Ödülü’nde yarışmak için 800’den fazla aday arasından seçilen 30 girişimden biri olarak davet edildi. Seçilen finalistler; perakendecilik, e-ticaret, yapay zeka, sosyal medya, Blockchain, sahtecilik karşıtı çözümler ve sürdürülebilirlik dahil olmak üzere 17 kategoride faaliyet gösteriyor. Bu 30 aday arasında VeChain de tek Blockchain şirketi olarak vardı.

VivaTech, küresel liderler ve tabandan gelen yenilikçiler arasındaki engelleri yıkmaya devam ediyor. Bu etkinlik, Emmanuel Macron (Fransa Başkanı), Mark Zuckerburg (Facebook CEO’su), Satya Nedela (Microsoft CEO’su) ve Dara Khosrowshahi (Uber CEO’su) gibi katılımcılar ile inovasyonu ilerletmek için en büyük platformlardan biri haline geldi. Adayları, Slack’ın kurucusu Stewart Butterfield, sanatçı ve yatırımcı Nas ve Alibaba’nın CEO’su Daniel Zhang’tan oluşan etkileyici bir jüri değerlendirdi.

Dünya devi Louis Vuitton ödülü VeChain’ın oldu

VeChain Europe GM ve Sarah Nabaa, VeChain Singapore GM’den Jerome Grilleres, VeChain’ı temsil etmeye katıldılar. Bu olay gerçekten de inisiyatif elitiyle birlikte ağ kurma fırsatı buldu. Sahaya büyük ilgi ve merak vardı ve sık sık Jerome ve Sarah ile konuşmak için bekleyen insanlarla doldu. Bu konuşmalar değerliydi ve VeChainThor’un hızlı entegrasyonu üzerinde uzun süreli bir etkiye sahip olacak.

VeChain, dünyanın en yenilikçi şirketlerinden bazılarına işbirlikçi ve güvenli bir ekosistem getirmek için birden fazla LVMH markasıyla el ele yürümeye devam ediyor.  Bu ayın başında dünyanın en büyük denetim şirketlerinden biri olan PwC ile ortaklık kurduğunu duyuran VeChain, bir süre sonra Çin’in en büyük ikinci gıda şirketi BrightFoods ile de anlaştığını bildirdi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Medium

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin