Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından Dogecoin yatırımcılarını neler bekliyor?
Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından Dogecoin yatırımcılarını neler bekliyor?

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından Dogecoin yatırımcılarını neler bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından Dogecoin beklenmedik bir düşüşle karşı karşıya kaldı. DOGE Salı günü %12,9 düştü ve tersine dönüş, DOGE’nin piyasa değerine göre ilk 10’dan düştüğünü gösteriyor. Yatırımcılar şimdi Musk’ın bir sonraki hamlesini bekliyor.

  • DOGE, 200 günlük EMA’nın altında otururken, teknik göstergeler düşüşe geçti.
  • Daha geniş kripto piyasası için düşüş seansında, Elon Musk’ın DOGE hakkında bir şey söylememesi meme coini kırmızıya çevirdi.

Twitter’ın Pazartesi günü Elon Musk’ın teklifini kabul ettiği haberini takiben, yatırımcılar muhtemelen Musk’ın Twitter kontrolünü ele geçirmesi için uzun bir süreci düşündüler.

Salı günü ise DOGE %12,9 düştü. Pazartesi gününden itibaren %19,9’luk bir kırılmayı kısmen tersine çeviren DOGE, günü 0,1377 dolardan kapattı.

Dogecoin için sırada ne var?

Piyasalar, Twitter’ın bu yıl içinde Musk’ın eline geçmesini bekliyor. DOGE yatırımcıları için bu, Musk’ın DOGE’ye olumlu etkide bulunması için uzun bir hazırlık süresinin başlangıcı olarak görülüyor. Bu arada, DOGE’nin herhangi bir Musk yorumuna aşırı duyarlı olması beklenebilir.

Yazım sırasında DOGE %0,80 düşüşle 0,1366 dolara düştü. Dogecoin’in 0,14 dolara geri dönülmemesi, DOGE’yi baskı altında bırakabilir. DOGE, 0,15 dolara dönüşü desteklemek için daha geniş kripto piyasasına ihtiyaç duyabilir. Altcoin 0,1775 dolarda ve direnci 0,18 dolarda test edecek. Üçüncü ana direnç seviyesi 0,2084 dolarda yer alıyor.

DOGE, başka bir uzun süreli satış dışında, 0.12 doların altındaki seviyeden uzak durması gerekiyor. Dogecoin için ikinci ana destek ise 0,1157 dolarda yer alıyor. EMA’lara ve 4 saatlik mum grafiğine bakıldığında, bu bir düşüş sinyali diyebiliriz. DOGE, 200 günlük EMA’nın altında 0,1397 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bu sabah, 50 günlük, 100 günlük EMA’da birleşti. 100 günlük EMA, 200 günlük EMA’ya, DOGE negatifine daraldı. Meme coin için 50 günlük EMA’nın 100 günlük EMA üzerinden düşüş eğilimi, 0,12 dolar seviyelerini ortaya çıkarabilir.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin