featured

Bu altcoin, piyasadaki mevcut hissiyata rağmen olumlu sinyaller veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, geçtiğimiz günlerde hâkim olan düşüş piyasası koşulları sırasında destek noktasını kırmayı başardı. Altcoin, ocak ayından bu yana destek ve direnç aralığında işlem görüyor. Ancak bu desteğin kırılması kısa ömürlü olabilir.

AVAX, hafta sonu boyunca destek noktasının yakınında sürekli satış baskısı gördü. Bu da desteğin altında daha fazla düşüş yaşanmasına neden oldu. Panik satışların son birkaç gündür piyasayı etkisi altına alması nedeniyle altcoin, bu yıl ilk kez mevcut destek seviyesinin altına düştü.

altcoin AVAX

Bununla birlikte son fiyat hareketlerine rağmen, AVAX şu anda ayılarının bir miktar ivme kaybedebileceğine dair işaretler veriyor.

Altcoin, son birkaç gün içinde hacimde bir düşüş kaydetti. Ayrıca teknik göstergelerden RSI endeksinin grafiklerdeki düşüşü eşit derecede önemli değil.

AVAX’ın MFI’si ayrıca nisan ayının başından bu yana önemli çıkışları doğruladı. Bununla birlikte, satış baskısını dengeleyen sağlıklı birikime işaret ederek, ay ortasından bu yana çok fazla yanal performans sergiledi.

MFI’nin birikim bölgesinin hemen üzerindeki performansı, fiyatı daha da aşağı çekmek için yeterli satış baskısının olmadığını doğruluyor.

Bu arada Müthiş Osilatör, momentumda boğalar lehine bir kaymanın altını çizdi.

En son güncellemelerin fiyata etkisi nedir?

AVAX’ın daha fazla olumsuzluktan kaçınma yeteneğinin, Futureswap v4.1’in Avalanche’ta kullanıma sunulacağına dair son duyuruyla bir ilgisi olabilir. Lansman, yatırımcıların likidite AMM’leri aracılığıyla kaldıraçlı çiftlere erişmesine izin verecek.

Duyuru, 13 Nisan ile 20 Nisan tarihleri ​​arasında Geliştirici Etkinliği’ndeki kazanımlarla uyumlu görünüyordu. Ancak, o zamandan beri düşüşte. Aslında bu da, geliştirme çalışmalarının çoğunun tamamlandığının bir işareti.

Altcoin, merak uyandıran bir şekilde 24 Nisan tarihinde fiyatında da bir artış kaydetti.

Bu yazının yazıldığı sırada fiyatın yukarı yönlü bir potansiyeli mevcut. Bununla birlikte piyasadaki belirsizlik, bir sonraki yükseliş dalgasından önce onu daha da aşağı itebilir.

AVAX ayı piyasası sırasında önemli bir düşüş yaşasa da, fiyat faaliyeti oldukça istikrarlı. Örneğin Nansen’in Q1 raporuna göre ağ, son 12 ayda günlük işlem hacimlerinde güçlü bir büyüme kaydetti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin