Dogecoin yaratıcısı, yatırımcıların boğa olmasını istiyor! İşte ayrıntılar
Dogecoin yaratıcısı, yatırımcıların boğa olmasını istiyor! İşte ayrıntılar

Dogecoin yaratıcısı, yatırımcıların boğa olmasını istiyor! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin yaratıcısı Billy Markus, kripto piyasasının tekrar yükselişe geçmesini istedi. İsteğinde ise bir dereceye kadar başarılı oldu. Bitcoin fiyatı 41.500 dolara kadar yükseldi. Bitcoin hâlâ aralıkta hareket ediyor, bu aralığın üst ve alt sınırını üç kez test eden ilk kripto para için kırılmaz görünüyor, bu yüzden Dogecoin yaratıcısı Billy Markus piyasadan tekrar yükselişe geçmesini istedi.

Billy Markus: “Yine sebepsiz yere boğa ol”

İlk meme coin yaratıcısı, tweetinde topluluğa bir kez daha sebepsiz yere yükselişe geçip geçemeyeceğini sordu. Sonraki saatlerde, Bitcoin büyük bir artışla karşı karşıya kaldı. Daha önce herhangi bir işaret olmadan 41.500 dolara ulaştı.

Meme coin yaratıcısının ilk kripto para fiyat performansıyla hiçbir ilgisi olmadığı neredeyse kesin, ancak bu tesadüf Markus’un takipçilerini eğlendirdi çünkü kısa vadeli pompa gönderiden hemen sonra gerçekleşti.

Markus daha sonra kendi tweetine ve talebe tepki gösterdi, ancak ne yazık ki kendisi ve milyonlarca diğer kripto para yatırımcısı için Bitcoin 40.000 dolar eşiğinin üzerinde kalamadı ve BTC fiyatı yine 40.000 dolara geriledi.

CoinGlass gibi çeşitli piyasa takip hizmetlerine göre, son 12 saat içinde, ilk kripto para hem hızlı toparlanması hem de hızlı düşüşü nedeniyle piyasadan 140 milyon dolardan fazla değerde sipariş tasfiye edildi. Elde edilen verilerde alım satım geçmişine göre 41.500 dolara yükseliş bir saatten az sürdü, çünkü ilk kripto para bir sonraki bir saatlik mum sırasında 39.500 dolara çekildi. Bu da Bitcoin’i yukarıda belirtilen aralığın dibine geri getirdi.

Yazım sırasında Bitcoin 36.614 dolardan işlem görüyor ve son kayıpların bir kısmını iade etmeyi başarıyor. Ne yazık ki, dijital altın olarak anılan BTC nispeten düşük bir hacimle hareket ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin