Dogecoin ve Shiba Inu savaşında yeni perde
Dogecoin ve Shiba Inu savaşında yeni perde

Dogecoin ve Shiba Inu savaşında yeni perde! 13 kat fark attı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Köpek temalı kripto para birimleri, 2021 yılında yatırımcıların en çok ilgi gösterdiği varlıklar arasında başı çekiyordu. Dogecoin, Shiba ve Floki Inu’nun liderliğindeki sektör milyonlarca trader’ı kendisine çekti ve bazı kişilere büyük kazançlar sağladı. Bugün ortaya çıkan bir istatistik, Dogecoin ve Shiba Inu arasındaki kapışmaya çok farklı bir perspektiften bakıyor.

Dogecoin ve Shiba mücadelesine farklı bir bakış: “Online yayın sayısı”

“Memecoin” adıyla bilinen kripto varlıkların popülerliğindeki artış, bu kripto paralara odaklanan çeşitli online yayınlardan da kaynaklanıyor.

Çünkü yatırımcılar bilgi edinmek için internet kaynaklarına hücum ediyor.

DOGE bu alanda SHIB’e 13 kat fark attı

Ahrefs.com’dan alınan verilere göre, Kasım ayında önde gelen bir şaka parası olan Dogecoin ile ilgili internet genelinde 106 bin 800 adet yayınlanmış çevrim içi sayfa bulundu. Shiba Inu ile ilgili yayın sayısı ise sadece 8 bin 100’de kaldı. Yani Dogecoin bu istatistikte Shiba’ya 13 kat fark atmış oldu.

Shiba Inu’nun değeri Kasım ayında %33’ten fazla düşerken Dogecoin fiyatı %20’nin üzerinde geriledi.

En popüler iki şaka parası ile ilgili paylaşılan yayınlar, kripto para piyasası yüksek oynaklık yaşarken ortaya çıktı. Özellikle yayınlar, daha fazla bilgi ve içgörü arayan yatırımcılarla tokenler hakkındaki en son gelişmeleri sağladıkları için oldukça önemli kabul ediliyor.

Bu arada Shiba Inu yatırımcılarını yakından ilgilendiren bir haberimiz daha var. Detaylar burada.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin