Shiba yakımlarla gündemde
Shiba yakımlarla gündemde

Shiba’cılar bu iki olaya dikkat etmeli! Fiyata yansırsa işler değişir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İstatistik sağlayıcı Shibburn tarafından sağlanan verilere göre, Shiba Inu’nun “SHIB Army” olarak adlandırılan topluluğu Kasım ayında yaklaşık iki milyar SHIB yaktı. Bir katrilyonluk ilk arzın toplam 410.298.489.440.804’ü yanmış oldu.

SHIB arzında yakım hızlandı

Yakılan tokenlar kalıcı olarak dolaşımdan kaldırılıyor. Dolaşımdaki arzdaki düşüşün bu durumda Shiba Inu’nun fiyatını artıracağı tahmin ediliyor.

Shiba Inu’nun yakımlarını izleyen shibburn platformunda göre, Kasım ayının başında bir katrilyonluk ilk arzdan toplam 410.296.586.422.853 SHIB tokeni (%41,02966) yakıldı.

1 Aralık itibarıyla, bu sayı 410.298.449.011.405’e (ilk arzın %41,02984’ü) yükseldi. Gelinen nokta, çok kısa bir süre içerisinde yakılan tokenlerde yaklaşık 1,9 milyar artışı temsil ediyor.

Shiba Inu için umutlar yeniden yeşerebilir

Shiba Inu, değerini ve fiyatını artırması muhtemel önemli değişikliklerden geçmek üzere.

SHIB ekibinin baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, kısa süre önce Shiba Inu’nun oyununun “Metaverse’e” yayılma ihtimalini açıkladı.

Shiba Inu oyunundan yapılan uygulama içi satın alımlar, token arzını azaltmak için büyük miktarda SHIB yakmak için kullanılacağından süreci de kolaylaştıracak. Şu anda, SHIB arzı yalnızca bir Shiboshi NFT’nin sahibi NFT’nin adını değiştirmek için SHIB üzerinden 100 dolar ödediğinde yakılıyor.

SHIB, bu yazı yazılırken 0,0004230 ABD dolarından işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin