Decentraland (MANA) nereye gidiyor?
Decentraland (MANA) nereye gidiyor?

Çöküşte dik duran bu altcoin için sırada ne var? Hedefler belirlendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MANA şu anda fiyatını 3,6 dolardaki kritik desteğe geri çeken bir düzeltme aşamasında. 4 Aralık’ta kripto para piyasasında yaşanan büyük çöküşten sonra etkileyici bir toparlanma kaydetmesine rağmen, MANA satıcıları halen 3,6 doları kırmaya çalışıyor.

Temel teknik noktalar:

MANA token ayıları, güçlü 20 EMA desteğini dirence dönüştürdü.

Günlük RSI çizgisi grafiğinde düşüş eğilimi gösteriyor.

MANA tokenindeki gün içi işlem hacmi 4,2 milyar dolar ve bu da %29,5’lik bir kayıp anlamına geliyor.

MANA/USD bir süre önce 5,9 $ ile rekor kırdı. Bu seviyede güçlü bir arz baskısı yaşadıktan sonra, kripto para geri dönmeye başladı ve fiyatı 3,5 $ seviyesine indi.

4 Aralık’ta kripto piyasası ani bir satış baskısı yaşadı. MANA tokeni 3,5 doların üzerinde kalmayı başardı ve gün sonunda yeşil bir mum gösterdi.

Token fiyatı halen 100 ve 200 EMA’nın üzerinde işlem görüyor ve bu da tokenin yükseliş trendini sürdürdüğünü gösteriyor. Ayrıca daha önce fiyata iyi destek sağlayan 20 EMA çizgisi, şimdi direnç haline geldi.

Göreceli Güç Endeksi (46) çizgisinin istikrarlı bir şekilde aşırı satım bölgesine yaklaştığını ve tokende güçlü satış olduğunu görüyoruz.

4 saatlik MANA fiyat grafiği

Kripto para yatırımcıları, MANA grafiğinde direnç çizgilerinin azalan bir trendde olduğunu görebilir. Bu çizgi bozulmazsa short fırsatları yakalanabilir.

Bu arada eğer Shiba Inu ile ilgili son gelişmeleri merak ediyorsanız bu yazımıza mutlaka göz atın. Önemli bulgular var.

coingape

Bu altcoin Shiba ve DOGE’yi devirdi, ilk 10’a bomba gibi girdi! Alma zamanı geldi mi?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin