İki dev borsadan flaş DOGE ve SHIB hamlesi! Fiyat artacak mı?
İki dev borsadan flaş DOGE ve SHIB hamlesi! Fiyat artacak mı?

Dogecoin için yükseliş beklentileri artıyor; Peki, gerekçeleri ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin sahipleri, işlem ücretlerinde bir düşüş sağlaması beklenen şaka coin’inden önemli bir ralli bekliyor. Bazı analistler, DOGE fiyatının büyük bir patlama ile yükselmeye hazır olduğunu tahmin ediyor.

Dogecoin sahipleri, %500-1000 kazanç elde etmeyi hedefleyerek DOGE’de büyük bir patlama yaşamasını bekliyorlar

Popüler Dogecoin milyonerlerinden biri olarak bilinen Glauber Contessoto, yakın zamanda 5000$ değerinde Dogecoin satın aldığını duyurdu. Contessoto, DOGE pazarında yakında büyük bir şey olacağını düşünüyor ve yatırımcıları şaka coin biriktirmeye çağırıyor.

Dogecoin, 2021’in başından bu yana %4500’ün üzerinde kazanç sağlayarak, bugüne kadarki getirilerde Bitcoin, Ripple, Ethereum ve Cardano’yu geride bıraktı.

Dogecoin geliştiricisi Billy Markus, DOGE düğümleri 1.14.4’e yükseltildiğinde, Dogecoin ağındaki işlem ücretlerinde bir azalma olacağını belirtmişti. Taraftarlar, DOGE faydasını artırmak ve bir ralliyi tetiklemek için ücret indirimi bekliyorlar.

Billy Markus şöyle aktardı:

İsteseniz de istemeseniz de bir düğüm çalıştırın. Ağa yardımcı olmaya katkıda bulunmak istiyorsanız, kendinizi tam, güvenilir bir düğüm çalıştırmaya, önemli bant genişliği kullanmaya ve onu güncel tutmaya adamanız gerekir. Ancak 1.14.4’ün başarısı için mevcut düğüm operatörlerinin güncellenmesi gerekiyor.

Markus, mevcut düğüm operatörlerinin 1.14.1 sürümüne güncellenmesi durumunda ağın işlem ücretlerini düşürmesinin yeterli olacağını ve aynı sonuç için yeni düğümlerin ağa katılmasına gerek olmadığını vurguladı.

Diğer yandan Dogecoin’in arkasındaki geliştirme ekibi, Dogecoin-Ethereum köprüsü üzerinde çalışıyor. Geliştirme devam ediyor; henüz lansman tarihi açıklanmadı.

Kripto para analisti ve Crypocademy HQ’nun kurucusu Justin Bennet, DOGE hakkındaki yükseliş görünümünü paylaştı. Analist, DOGE fiyatında %500-1000 artış öngördü.

Bennet, DOGE fiyatı 0,24 doları geçtiğinde, %500-1000’e tırmanmaya hazır olduğunu tahmin ediyor.

Geçtiğimiz hafta DOGE’nin en büyük rakibi olarak görülen Shiba Inu’da ciddi bir değer artışı görmüştük. Şimdi Dogecoin için benzer bir ralli gelebilir mi? Gelişmeleri yakından takip edeceğiz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin