Binance, DOGE çekim işlemlerini askıya aldıktan sonra, bazıları DOGE ödüllerini alıyor
Binance, DOGE çekim işlemlerini askıya aldıktan sonra, bazıları DOGE ödüllerini alıyor

Dogecoin için önemli gelişme! ABD’deki ATM’lerden DOGE hamlesi geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’deki en büyük Bitcoin ATM sağlayıcısı konumunda bulunan CoinFlip, piyasanın talebini karşılamak için Dogecoin desteği ekleyeceklerini duyurdu.

“En kırsal noktalarda bile DOGE almak mümkün”

Şirket 1.800’den fazla terminalden oluşan ağının, kullanıcıların ülkenin “en kırsal kasabalarında bile” DOGE alıp satmaya hazır olduğunu söyledi.

CoinFlip’in CEO’su ve Kurucu Ortağı Daniel Polotsky, Dogecoin’in bir “internet şakası” olarak başladığını söyledi. Yine de artan popülaritesi, şirketi önümüzdeki aylarda bu kripto para birimini daha da desteklemeye teşvik etti.

Artık Elon Musk, Snoop Dogg, Gene Simmons ve Kevin Jonas gibi ünlüler Dogecoin’i onayladığına göre Polotsky, artan talebe yanıt vermenin doğru zaman olduğuna inanıyor.

50 eyaletin 45’indeki ATM’lerden Dogecoin alınabilecek

CoinFlip, Amerika’daki 50 eyaletin 45’indeki terminallerle geçen yıl Bitcoin ATM ağının boyutunu üç katına çıkardı. Firma, kripto para birimlerini daha geniş bir kitleye kolay ve erişilebilir hale getirdiğinden, gelirler de %360 gibi büyük bir artış gösterdi.

CoinFlip’in başarısı göz önüne alındığında, yakın zamanda Dogecoin’in eklenmesi benimsenmesi için önemli bir katalizör olabilir.

DOGE’nin arkasındaki geliştiriciler, protokol tasarımının yılın başından beri gördüğü ivmeyi yaşatmak için daha da iyileştirilmesi gerektiğini fark ettiler.

Dogecoin müşteri çekirdeğinin yeni bir sürümünü yayınladıktan sonra, baş geliştirici Ross Nicoll, ağın çalışır durumda olduğuna ve DOGE’nin bir ödeme şekli olarak kullanılmasına hazır olduğuna inanıyor.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin