Dogecoin fiyat analizi

Dogecoin fiyat analizi: DOGE, rallinin ardından %6,7 değer kaybetti! Yükseliş bekleniyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyat analizi, Elon Musk’ın Salı günü DOGE’yi destekleyen bir tweet atmasından bir gün sonra kırmızıda işlem gördüğü için düşüş gösteriyor. Şaka tabanlı coin’in fiyatı son 24 saatte keskin bir düşüş yaşadı ve gün içinde yaklaşık %6.7 oranında değer kaybetti. Eğilim devam ederse Dogecoin fiyatı, Pazartesi günü sahip olduğu 0,1574 dolar civarındaki seviyeye geri dönebilir.

Elon Musk’ın tweet’i ile DOGE %40 ralli yapmıştı

Dogecoin, bir ödeme mekanizması olarak kullanılma olanakları ile sadece bir şaka tabanlı kripto paradan fazlası olabilir. Tesla CEO’su Elon Musk, Elektrikli Araçlar şirketi Tesla’nın bazı ürünlerinde Dogecoin ile ödeme kabul edeceğini söyledi. “Dogecoin’in Babası” bunu aşağıda gösterildiği gibi bir tweet’te açıkladı:

Elon Musk’ın ileride Teksas’ta bir Üniversite kurmayı planladığını ve eğitim ücretlerinin DOGE ile ödeneceğini söyleyerek Dogecoin’e destek verdiği biliniyor. Ayrıca Musk’ın, Bitcoin’e kıyasla daha iyi bir ödeme sistemi olabileceğini söyleyerek Dogecoin’i tercih ettiği de biliniyor.

Milyarder Tesla CEO’sunun, tweetlerinde Dogecoin’den her bahsedişinde, mem parasının fiyatının neredeyse anında arttığını unutmayın.

Örneğin, yukarıdaki tweet’ten birkaç dakika sonra, DOGE fiyatı Salı günü 0.1774 dolardan %40’a kadar sıçrayarak gün içi en yüksek seviyesi olan 0.22 doların üzerine çıktı.

Dogecoin Fiyat Analizi: DOGE %12 daha düşebilir

Ancak dünkü rallinin ardından Dogecoin fiyatını daha da düşürme tehdidinde bulunan bir düzeltme geldi.

Son Dogecoin fiyat analizi, dört saatlik grafikte düşen bir bayrak oluşturdu ancak dünün yeşil şamdanı, bayrak direği olmak üzere DOGE fiyatını gün içi en yüksek seviyeye ulaştırmıştı. 100 dönemlik Basit Hareketli Ortalama (SMA) ve bayrağın direnç çizgisinin çakıştığı 0.1847 dolardaki direncin üstesinden gelinemezse, mevcut düzeltme devam edecek.

Dogecoin fiyat analizi

Bu olursa, Dogecoin’in mevcut fiyattan %12’lik bir düşüş ile 0.1774 dolar civarındaki dünün açılış fiyatına yaklaşması muhtemeldir.

Aşağı eğimli RSI ve azalan günlük işlem hacmi, bu karamsar Dogecoin fiyat analizini güçlendiriyor.

Yazma sırasında, Dogecoin fiyatı 0.1791 dolar civarında seyrediyor ve 100-Sma’nın üzerine çıkması, yukarıdaki düşüş anlatımını doğrulayabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin