Dogecoin analizi

Dogecoin analizi: DOGE için sırada bu hamleler var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yazı yazılırken Dogecoin’in fiyatı gün içinde yüzde 0,25 arttı ve bugün erken saatlerde 0,1321 dolarlık en yüksek seviye ve 0,0585 dolarlık en düşük seviyenin ardından 0,1144 dolar seviyesinde bulunuyor. Bugünün Dogecoin analizi, 0.175 dolar direncinin üzerinde bir kırılma beklediğimizden yükseliş eğiliminde. DOGE/USD’nin son birkaç gün içinde daha fazla aşağı yönlü hareket etmemesinin ardından boğaların hakim durumda olduğunu varsayıyoruz.

Öte yandan, yükselen trend çizgisinin altında bir kırılma, 200 günlük MA’da 0,053 dolarlık önemli bir destek oluşturarak 0,097 dolar ve 0,072 dolar tabanını destekleyecek bir harekete kapı açabilir. Artan yönde, ilk direnç %23,6 Fibonacci düzeltme seviyesi 0,1321’de, bir sonraki ana direnç 0,1485’te %38,2 Fib’de, ardından 0,1552’de psikolojik bir sayı, ardından son olarak satıcıların yeniden ortaya çıkma ihtimalinin yüksek olduğu 0,1631’de %61,8 Fib’de, yani oradaki tüm Dogecoin boğaları için sabır tavsiye ediyoruz.

Dogecoin analizi yazılırken, DOGE gün içinde %0,5 arttı ve bugün erken saatlerde 0.170 dolarlık bir yüksek ve 0.1615 dolarlık en düşük seviyenin ardından 0.169 dolardan işlem görüyor. Peki daha fazla yükseliş görecek miyiz?

RSI (göreceli güç endeksi) şu anda 64.77’de, fiyatın 50 günlük ortalama 46.63’ün oldukça üzerinde olduğunu gösteriyor ve bu da boğaların bir kez daha kontrolü elinde tuttuğu varsayımımızı doğruluyor.

Parite, dünkü işlem seansında 41 milyon dolar değerinde Dogecoin ile işlem yaparken, son birkaç gün içinde hacimlerde makul bir artış gördü. Bu, hacimdeki artışın şimdiye kadar teyit edilmiş gibi görünen daha fazla kazanımın habercisi olacağını belirttiğimiz önceki Dogecoin fiyat analizimizle uyumludur.

DOGE daha yükseğe çıkabilecek mi?

Dogecoin analizine göre fiyat grafiği, boğalar bir kırılma gerçekleşmeden pes etmeyeceğinden hâlâ 0.175 dolar direncini test ettiklerini gösteriyor.

Dogecoin analizi: teknik grafik

0.195 dolarlık yeni bir yükselişin ardından, Dogecoin fiyatları geçen hafta yüzde 15’ten fazla düşüşle 0.017 dolara düştü. 27 Aralık’ta, daha önceki yüksek bir zirvenin ardından, satış başlamadan önce daha düşük bir zirve oluştu.

Sonraki günlerde Doge/USD yaklaşık %13 düşerek 0.165 dolara düştü ve burada yüksek bir reaksiyon gözlemlendi. Perşembe günü, Doge 0.175 dolardan toparlandı ve yerel direnç oluşturdu.

O zamandan beri, Dogecoin fiyatı bu direncin altına yerleşti ve onu kırmak için yapılan birkaç girişim başarısız oldu. Ancak, işlem aralığı önemli ölçüde daraldığı için DOGE/USD’nin daha da yükseleceğini ve geçen haftaki kaybını geri alacağını tahmin ediyoruz.

Dogecoin analizi: Fiyatı ne bekliyor?

Dogecoin analizi için bugün, 0.175 dolar direnç seviyesinin daha fazla test edilmesinin ardından daha yüksek bir kırılma beklediğimizden Dogecoin’in fiyatı yükseliyor. DOGE/USD’nin aşağı yönlü bir tepki göstermemesinin ardından direncin kırılmasını bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin