Dogecoin, Shiba Inu ve Floki Inu analizi
Dogecoin, Shiba Inu ve Floki Inu analizi

Dogecoin, Shiba Inu ve Floki Inu’da son durum: Yön nereye?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu akşam bazı kripto paralar kırmızı bölgede, bazıları ise yeşil bölgede. Dolayısıyla yeni hafta kripto para piyasasında nötr bir modda başladı. Peki Dogecoin, Shiba Inu ve Floki Inu’da son durum ne? Gelin detaylıca inceleyelim.

Dogecoin fiyat analizi

DOGE fiyatı son 24 saatte %1,15 düştü.

DOGE 0,1310 dolar destek ve 0,2204 dolar direnç seviyeleri arasındaki bir kanalda işlem görüyor. Ticaret hacmi düşük. Bu da yatırımcıların daha keskin bir hareket için yeterli enerjiyi biriktirmediği anlamına geliyor.

Önümüzdeki günlerde bu yatay grafiğin sürmesi bekleniyor. Bu aşamada Bitcoin ve Ethereum’un fiyat hareketleri belirleyici olabilir. 

DOGE, bu haberin yazıldığı sırada 0,1713 dolardan işlem görüyor.

Shiba Inu fiyat analizi

SHIB’nin fiyatı dünden beri neredeyse değişmedi. Sadece %0,12 artış izledik.

Düşen ticaret hacminin yanı sıra SHIB’in oynaklığı da en düşük seviyelerinde. Şu anda fiyat destek ve direnç alanlarından uzak olduğu için ne boğalar ne de ayılar hakim durumda.

Ayıların baskısı devam ederse fiyat en fazla likiditenin bulunduğu bölgelerden biri olan 0,000028 doları kısa süre içinde test edebilir.

SHIB, bu haberin yazıldığı sırada 0,00003392 dolardan işlem görüyor.

Floki Inu fiyat analizi

FLOKI, %4,73’lük fiyat artışıyla bugün en çok kazanan kripto paralardan biri oldu.

FLOKI, 0,000115 ABD dolarında bulunan dirence doğru bir çıkış yakaladı. Boğalar bu seviyeyi kıramaz ve üzerinde fiyatı sabitleyemezse, piyasadaki durum tamamen ayıların kontrolüne geçebilir. Baskıyı sürdürürlerse 0,00009675 dolar desteğinin yakında yeniden test edilme olasılığı var.

FLOKI, bu haberin yazıldığı sırada 0,0010786 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin