featured

DOGE fiyat analizi düşüşe işaret ediyor: Mevcut trendi fırsata çevirmenin yolları nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, iki trend çizgisi arasında devam eden düzeltme sonucunda düşen bir kama modeli oluşturdu.  Meme coin’in fiyatı, modelin temel engellerinden en az iki kez sıçradı. Bu, yatırımcıların modele aktif olarak yanıt verdiğini gösteriyor. Peki, ilgili yatırımcılar giriş fırsatı bulmak için bu modeli nasıl kullanabilir?

Mevcut model, DOGE fiyatındaki düzeltmeyi gösteriyor. Yeni bir toparlanma rallisinin başlaması için modelin direnç çizgisinden yukarı yönlü bir kırılma gerçekleşmesi gerekiyor.

Dogecoin için 24 saatlik işlem hacmi, 314,5 milyon dolardır. Bu da %52’lik bir kazanç elde edildiği anlamına gelmektedir.

Piyasadaki artan satışların ortasında, DOGE fiyatı haftalık grafikte 0,0777 dolarda bulunan destek noktasından düşüş eğilimi gösterdi. Bu kırılma satış baskısını hızlandırdı. Sonuç olarak gözde meme coin’in fiyatı %4,5 oranında bir düşüş yaşadı ve şu anda 0,0742 dolar civarında işlem görüyor.

Eğer, olumsuz eğilim bir süre daha düşerse DOGE fiyatı %5 oranında bir düşüş daha yaşayarak 0,071 dolarda bulunan destek noktasına gerileyebilir. İdeal bir durumda, daha düşük destek çizgisinin yeniden test edilmesi genellikle yükseliş momentumunu geri kazandırır ve fiyatın tersine dönmesini tetikler.

DOGE

Bu nedenle, DOGE fiyatının geçici bir toparlanmaya tanık olması daha olasıdır. Bu da fiyatı yaklaşık %8 oranında artırarak genel eğilim çizgisine ulaştırabilir.

Bununla birlikte, alıcıların yeni bir toparlanma rallisini tetiklemek için direnç çizgisinin üzerinde kesin bir kırılmaya ihtiyacı olacaktır.

Teknik göstergeler

MACD: Nötr çizginin altındaki aşağı eğimli MACD ve sinyal çizgisi güçlü bir düşüş momentumuna işaret ediyor.

EMA: EMA’lar (50, 100 ve 200), DOGE fiyatının yatay bir eğilime tanık olduğunu yansıtıyor. Ancak şu anda, mevcut kısa vadeli düşüşe dinamik bir direnç sunuyor.

DOGE için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,077 dolar ve 0,0838 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,07 dolar ve 0,0628 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin