Dikkat! Robinhood’un resmi Twitter hesabı saldırıya uğradı…

Dikkat! Robinhood’un resmi Twitter hesabı saldırıya uğradı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ücretsiz bir kripto para borsası olan Robinhood, yatırımcıların listeleme haberleriyle dikkat çekiyor. Ancak borsanın başına bu sefer kötü bir olay geldi. Kripto borsasına ait olan Twitter hesabı hacklendi.

Sıradan bir hack olayı olarak gözükse de saldırı sonrası yapılan paylaşımlar tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi. Saldırganların hesabı ele geçirmesinden sonra farklı link paylaşımları geliyor. 

Yatırımcılar paylaşılan hiçbir linke açmamalıdır. Hack saldırısını gerçekleştiren bilgisayar korsanları, kripto yatırımcılarının bilgilerini ele geçirebilir. Dahası da saldırganlar, yatırımcılarının bu yolla hesaplarındaki bakiyeleri alabilir.

Hackleme olayından sonra, borsa tarafından henüz net bir açıklama gelmedi. Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişiler PancakeSwap’a ait bir hesap paylaştı. Bir gem projeye rugpull yaparak fiyatı 10 kat artırdığı söyleniyor. Yatırımcılar resmi bir açıklama gelmeden paylaşılan tweet’lere itibar etmemeli.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin