Kripto balinası, 2 milyarlık DOGE’yi hareket ettirdi: Dump gelecek mi?

Kripto balinası, 2 milyarlık DOGE’yi hareket ettirdi: Dump gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gece yaşanan ufak çaplı düzeltmenin ardından yaralar sarılmaya çalışılıyor. Majör altcoin tarafında henüz pozitif bir durum tam olarak gelmedi. Bitcoin, bu süre zarfında  22.500 doların üstüne hareketini sürdürüyor.

Kripto balina tarafında ise hareketlilik sürüyor. Bir kripto balinası ise ciddi bir miktarda DOGE’yi harekete geçirdi. Dogecoin balinası, kripto fiyatlarındaki pazar çapındaki satışların ortasında 2 milyardan fazla DOGE tokenini hareket ettiriyor.

Kripto balinasının harekete geçirdiği DOGE varlıkları sonrasında fiyatta yüzde 5’lik bir düşüş geldi. Yapılan manipülasyon hamleleri sonrasında fiyat üzerinde etki gösterdi. Haftalık gösterde de nerdeyse dip seviyelerine yaklaşan bir yapı oluştu.

Kripto balinası, varlıklarını hareket ettirdi

Dogecoin, kripto pazarındaki toparlanmanın ortasında ocak ayında %30’luk bir ralliye tanık oldu. Ancak, son iki gün içinde piyasa genelinde yaşanan satışlar fiyatı baskıladı. Kripto balinası ise yaşanan bu ortamda varlıklarını hareket ettirdi. Bu da DOGE fiyatında hafif bir geri çekilmeye yol açtı. 

Yatırımcılar arasındaki ilginin azalması nedeniyle balinalar meme coin’i satıyor. Kripto balinası artık  bir diğer meme coin’e yöneliyor. Shibarium Beta sürümünün ortasında en çok dikkati Shiba Inu çekti

Whale Alert’e göre, bir balina 25 Ocak’ta kripto borsası Binance’e 117.53 milyon dolar değerinde 1.400.000.004 Dogecoin (DOGE) tokeni transfer etti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin