Ünlü analistten dikkat çeken Bitcoin ve Ethereum tahmini!
Ünlü analistten dikkat çeken Bitcoin ve Ethereum tahmini!

Ünlü analistten dikkat çeken Bitcoin ve Ethereum tahmini!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto para piyasası, hafta boyunca genel rallisine rağmen, 18 Temmuz Cumartesi günü hafifçe geriledi. Bu, Bitcoin, Ethereum, Solana ve Dogecoin dahil olmak üzere büyük kripto para birimlerinin maruz kaldığı genel bir kayıptan kaynaklanıyor. Kripto piyasa değeri, son 24 saatte %0,83 düşüşle günde 1.05 trilyon dolar seviyesindeydi.

Mudrex CEO’su ve kurucu ortağı Edul Patel, “Hafta biraz düşüşle başlasa da, momentum hafta ortasında yoğun bir şekilde yükseldi ve çoğu kripto para birimini yükseltti” dedi.

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, bugün Bitcoin fiyatı son 24 saatte %1,06 düşerek 22.896 dolara geriledi. Çünkü yatırımcılar Tesla’nın kripto para varlıklarının %75’ini satmasından etkilendi. Ancak analistler bu haftanın başlarında, Bitcoin üzerindeki duyarlılığın daha da iyileştiğini ve bu yılın Nisan ayından bu yana en yüksek seviyesine ulaştığını söyledi.

Bitcoin Pazartesi günü 20.000 dolardan Cuma günü 23.000 doların üzerine çıktı. Tesla, BTC varlıklarının %75’ini sattığını açıkladıktan sonra piyasa etkilenmesine rağmen, kripto ayıların satış baskısına ayak uydurmaya çalıştı. Boğalar bir hamle yapabilirse, BTC yakında 24.000 dolar seviyesinin üzerinde işle görebilir.”

Ethereum hangi seviyeleri hedefliyor?

Ethereum da gün içinde düştü ve haftanın başlarında ulaştığı 1600 dolar işaretini tutamadı. CoinMarketCap verilerine göre, ETH fiyatı son 24 saatte %0,63 düşüşle 1.580 dolardı. Ancak verilere göre, Ether son yedi gün içinde %30’un üzerinde değer kazandı.

“İkinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum, son yedi gün boyunca sürekli ralli yaparak piyasadan daha iyi performans gösterdi. ETH, Birleşmenin duyuru tarihini takip eden son yedi gün içinde yaklaşık %34 değer kazandı. Kazançların tutarlılığı korunursa, ETH’nin önümüzdeki hafta 2.000 dolar seviyesini yeniden kazandığını görebiliriz.”

news18


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin