Ünlü analist Bitcoin boğa koşusu için tarih verdi!
Ünlü analist Bitcoin boğa koşusu için tarih verdi!

Ünlü analist Bitcoin boğa koşusu için tarih verdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Güney Koreli kripto analiz firması CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju, önde gelen kripto paranın boğa koşusu başlatması için 30.000 dolar işaretini kırması gerektiğini söyledi. Ju, MicroStrategy’nin gerçekleşen fiyatının 30.664 dolar olduğu hakkında bir tweet’e yanıt olarak, çoğu insanın mevcut fiyatlarla hâlâ zararda olduğuna dikkat çekti. İş zekası firması geçtiğimiz günlerde 480 coin daha satın aldığını duyurdu.

Daha önce bildirildiği üzere Ju, Bitcoin’in son rallisinden önce geçen hafta short squeeze öngördü. Kısa pozisyon sıkıştırması olarak bilinen short squeeze terimi, kısa pozisyon (short) açmış yatırımcıların, varlık fiyatında yaşanan sert artış sonrasında zararla karşı karşıya kalmalarını ve pozisyonlarını kapatmak mecburiyetinde kalma durumlarını ifade eder.

Bugün erken saatlerde, en büyük kripto para birimi, 13 Haziran’dan bu yana en yüksek seviye olan 23.855 dolara yükseldi. Salı günü, Fundstrat Global Advisors’ın küresel teknik strateji başkanı Mark Newton, Bitcoin’in bir nefes almadan önce potansiyel olarak 28.000 dolar seviyesini geri alabileceğini tahmin etti.

Kripto para birimi, büyük bir satış sırasında 18 Haziran’da 17.592 dolarlık yerel tabana ulaştığından bu yana yaklaşık %37 arttı.

Tanınmış kripto para yatırımcısı Scott Melker tarafından belirtildiği gibi, Bitcoin, Nisan ayından bu yana ilk kez 50 günlük hareketli ortalamanın üzerinde boğalar için büyük bir kazançla kapatmayı başardı.

BTC

Bitcoin, Ethereum’dan çok daha iyi performans gösterdi ve ETH/BTC çifti geçen hafta %30’a kadar yükseldi. Ethereum’un yaklaşan birleştirme etkinliği, endüstri için büyük bir yükseliş katalizörü olarak görülüyor. Yine de, ABD Merkez Bankası’nın 100 baz puanlık bir faiz artırımına gitmesi durumunda yükseliş hissiyatı tersine dönebilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin