Dibi gören altcoin yükseliş sinyali vermeye başladı! Alım fırsatı mı?

Dibi gören altcoin yükseliş sinyali vermeye başladı! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğalar dipten alımlarını sürdürürken altcoin Uniswap’ın fiyatı 9,55 dolara düştü. Yazı yazılırken, altcoin 10,88 dolardan işlem görüyordu. UNI/USD piyasanın aşırı satım bölgesine girdi.

UNI fiyatı, piyasanın aşırı satım bölgesinde bulunan 9,55 doları gördü. Bu, daha fazla aşağı yönlü hareketin olası olmadığı anlamına geliyor. Alıcıların aşırı satım bölgesindeki fiyatı, mevcut düşük seviyelerinden yukarı itmesi bekleniyor. Ancak, boğalar fiyatı 12 dolarlık direncin üzerinde tutmakta zorlanıyor. 26 Ocak’ta yukarı yönlü hareket reddedildi ve altcoin yatay hareket etmeye zorlandı. 12 dolardaki direnç seviyesi kırılırsa UNI fiyatı 18 dolarlık dirence yükselebilir.

Göstergeler ne anlatıyor?

Uniswap, Göreceli Güç Endeksinin 28. seviyesinde ve piyasa aşırı satım bölgesine ulaştı. Bu, aşırı satım bölgesinde alıcıların ortaya çıkmasını bekliyoruz. Satış baskısı da muhtemelen hafifleyecek. Benzer şekilde, UNI günlük stokastik alanının %20’sinin altında hareket ediyor.

Dibi gören altcoin yükseliş sinyali vermeye başladı! Alım fırsatı mı?

Ana direnç seviyeleri: 55,00 ve 57,00 dolar

Ana destek seviyeleri: 30,00 ve 28.00 dolar

Altcoin için bir sonraki yön ne?

UNI/USD düşüş trendindeydi ve ayılar sonunda tükendi. 17 Aralık’taki düşüş trendinde, bir mum çubuğu 78.6 Fibonacci düzelme seviyesini test etti. Geri çekilme, UNI’nin düşeceğini, ancak 1.272 Fibonacci uzatma seviyesinde veya 9.76 dolarda trendin tersine döneceğini gösteriyor. Fiyat hareketi, UNI’nin en düşük 9,55 doları gördüğünü ve trendin yükselişe dönmeye başladığını gösteriyor.

Dibi gören altcoin yükseliş sinyali vermeye başladı! Alım fırsatı mı?

coinidol


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin