Balinaların deli gibi aldığı 3 altcoin hangisi?
Balinaların deli gibi aldığı 3 altcoin hangisi?

Piyasa çöküşünde balinaların “deli gibi” aldığı 3 altcoin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dijital varlık yöneticisi Coinshares’e göre Bitcoin (BTC), son bir haftada kurumsal yatırım girişleri gördü. Böylelikle beş haftalık çıkış trendi kırılmış oldu.

Balinalar 3 altcoin’e adeta saldırıyor

CoinShares Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Polkadot’un (DOT) da hafta içinde girişlerden yararlandığını ve yatırımcıların ufukta olası bir piyasa dönüşü beklediklerini belirtti.

“Girişler, önemli bir fiyat zayıflığı döneminde haftanın ilerleyen saatlerinde geldi ve yatırımcıların mevcut fiyat seviyelerinde bunu bir satın alma fırsatı olarak gördüklerini gösteriyor.”

Ethereum’da olumlu görünüm bozuldu

Büyük dijital varlıklar arasında Ethereum (ETH), önde gelen akıllı sözleşme platformu için yedi haftalık düşüş eğilimini sürdürerek geçen hafta çıkış yaşayan tek kriptoydu.

“Ethereum, geçen hafta 16 milyon ABD dolarla çıkışlar görmeye devam ediyor. Mevcut 7 haftalık çıkış akışı şu anda toplam 245 milyon ABD doları… Yatırımcılar arasındaki son düşüşlerin çoğunun Bitcoin yerine Ethereum’a odaklandığını görüyoruz.”

ETH rakiplerinde durum olumlu

Ethereum geçen hafta 16 milyon dolar çıkış görürken Ethereum rakipleri Solana, Cardano ve Polkadot bu hafta sırasıyla 1,5 milyon dolar, 1,5 milyon dolar ve 1,4 milyon dolar ile küçük girişler yaşadı.

Image

Negatif kripto duyarlılığı, geçen haftaki CoinShares analizinde soğuma belirtileri gösterdi ve bu haftaki küçük girişlerle kurumsal yatırımcılar arasında bu eğilim devam ediyor gibi görünüyor.

Bitcoin, son beş haftadaki çıkışlarda yaklaşık 320 milyon dolar kaybettikten sonra geçen hafta 14 milyon dolarlık giriş yaşadı. Küçük girişler BTC’nin fiyatını artırmadı, ancak piyasa değerine göre önde gelen kripto para, son yedi gün içinde %20 düşüşle 35.471 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin