ABD’de Bitcoin borsa trafiği patladı – peki anlamı ne?
ABD’de Bitcoin borsa trafiği patladı – peki anlamı ne?

Devasa sayıda Bitcoin sahibi olan CEO’dan BTC açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük halka açık iş zekası şirketinin CEO’su, Bitcoin’in fiyatının diğer değer deposu varlıklarını şeytanlaştırana kadar yıllık olarak üç katına çıkmasını beklediğini söylüyor.

Bircoin parasal enerji kaynağı

Daniela Cambone ile Stansberry Research röportajında ​​Michael Saylor, Bitcoin’in büyümeye devam edecek ve gevşek para politikaları sayesinde muhtemelen yüzlerce trilyon dolar değer çekmeye devam edecek parasal enerji olduğunu açıklıyor.

“Parasal enflasyon oranını %15 artırdığım parasal genişleme ortamında, bu 300 trilyon $’ın fiat türevi olmayan bir değer deposu bulması gerekiyor. Bu, Bitcoin’in büyümeye devam edeceği ve parasal gücünün büyümeye devam edeceği anlamına eliyor. Ayırca altını, gümüşü, devlet borçlarını, tahvil endekslerini, hisse endekslerini, her parasal enerji kaynağını şeytanlaştırana kadar muhtemelen yılda %200 büyüyeceği anlamına da geliyor.

Bu durumda, gerçekten bir son göremiyorum. Önümüzdeki on yılda da, son on yılda yaptığı şeyle oldukça orantılı bir oranda artacağını düşünüyorum.”

Altın’ı geride bıraktı

Bitcoin boğası, amiral gemisi kripto varlığının, değerli metalin parlaması gereken bir dönemde altını geride bıraktığına da işaret ediyor.

“Son 12 ayda Bitcoin %300 arttı ve altın %15 arttı. Altının performans göstermesi gereken bir yıl, parasal genişlemeyle birleşen bir siyasi istikrarsızlık yılı istiyorsanız, bu hayatım boyunca hatırlayabildiğim en iyi yıl. Belki 70’lerde bir şeyler yaşıyordunuz ama son 20 veya 30 yılda bu ortam altın’ın kazanması gereken yıldı ama olmadı. “

Ek olarak Saylor, Bitcoin’i altın ve gayrimenkulden daha iyi bir değer deposu varlığı yapan özellikleri vurgulamakta.

“Şimdi, Bitcoin neden daha iyi bir özellik? Çünkü siber alanda saf parasal mülkiyet de ondan. Ağırlığı yoktur. Bu nedenle onu ışık hızında hareket ettirebiliyorum. Yargı yetkisi yok. Altının Manhattan’da veya Londra’da bir kasaya girmesi gerekiyor ve bazı bankalar, bazı karşı taraflar ve bazı hükümetlerin kontrolü biraz elinde. Bir milyar dolarlık altını kafamla birkaç saniyede gezegenin bir tarafından gezegenin diğer tarafına taşıyamıyorum.

Yüz milyon dolarınız varsa ve Kaliforniya’da arazi satın aldıysanız, Kaliforniya valisinin arazinin değeri üzerinde bir miktar gücü vardır. Devlet varlığa zarar verebilir … Bitcoin ile, hükümet varlığa bu kadar kolay zarar veremez. Fizik yasaları varlığa zarar vermez ve yazılım mühendisliği varlığı geliştirir.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin