Dev şirket Bitcoin fiyatını uçurmak istiyor
Dev şirket Bitcoin fiyatını uçurmak istiyor

Dev şirketten Bitcoin’e “tam destek” açıklaması: Fiyatı uçuracaklar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MicroStrategy, aylarca süren düşüş eğiliminin ardından değerinin %50’sini kaybetmesine rağmen Bitcoin almaya devam edeceğini açıkladı.

Önce SEC, sonra BTC düşüşü ile şirket kötü günler geçiriyor

İş zekası şirketi özellikle geçtiğimiz günlerde SEC’in kripto varlıklarını ifşa etmesini talep etmesinin ardından büyük zarar bildirdi. Bu da yetmezmiş gibi BTC fiyatı da sert düşünce şirket hayli kötü günler geçirmeye başladı.

MicroStrategy, ödeme şirketi Block Inc. (eski adıyla Square) ve elektrikli araç şirketi Tesla ile birlikte Bitcoin tutan birçok ABD şirketi arasında yer alıyor.

2022 yılının ilk ayının bitmesine bir haftadan az bir süre kala Bitcoin, diğer kripto para birimleri gibi düşüş eğiliminde. Kripto para birimlerindeki düşüş birçok nedenden kaynaklanıyor. İlk olarak, birçok ülkede kripto madenciliği çatışması nedeniyle. İkincisi, kripto para birimlerine karşı düzenlemeler nedeniyle.

Ancak MicroStrategy, kendisini merkezsiz piyasadan uzaklaştırmıyor ve Bitcoin’e yatırım yapmaya devam edecek.

Finans şefi Phong Le’nin açıklamasına göre şirket yatırım yapacak sermaye olduğu sürece Bitcoin almaya devam edecek. Son raporlara göre, yazılım şirketi 2,410 milyar dolar değerinde BTC’ye sahip. Phong Le, Microstrategy’nin 2021’in ilk üç çeyreğinde Bitcoin’e 2,04 milyar dolar, 2020’de 425 milyon dolardan fazla yatırım yaptığını duyurdu.

MicroStrategy, Bitcoin fiyatını uçuracağını iddia ediyor

MicroStrategy, 2021’in son dört ayının kazançlarını 2022 Şubat’ında yayınlayacak. Önde gelen kripto para birimi Bitcoin, 24 Ocak Pazartesi günü neredeyse 36.000 dolara düştü. Bu, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolardan %50’lik bir düşüş anlamını taşıyor.

MicroStrategy’nin finans direktörü Phong Le, şirketin piyasada daha fazla likit olduğunda BTC destekli tahvil satın almakla ilgilendiğini de belirtti. Bu muhtemelen önümüzdeki iki yıl içinde yapılacak.

Şirketin kripto fiyatını artırma önerisi umut verici görünse de son haftalarda hisseleri tıpkı Bitcoin gibi düştü. Finans şirketi, geçen Perşembe gününden bu yana 370,45 dolarlı hisse fiyatıyla hisse değerinden yaklaşık yüzde 19 kaybetti.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin