Uzman analistten korkutan Bitcoin tahmini: Bitcoin fiyatı için sonraki adım ne?
Uzman analistten korkutan Bitcoin tahmini: Bitcoin fiyatı için sonraki adım ne?

Dev Bitcoin kredisi sağlayıcısından, 1,5 milyar doların üzerinde kredi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dev Bitcoin ve kripto para varlık kredisi sağlayıcısı Genesis Capital, 2018 yılının Mart ayında kripto borç verme platformunu başlattığından beri 2019’un ilk çeyreğinde 425 milyon dolar ekleyerek 1,5 milyar doların üzerinde kredi verdi.

Dev Bitcoin kredisi sağlayıcısının kredi portföyü detayları

En büyük kripto aracılık şirketlerinden biri olan Genesis Trading’in bir iştiraki olan New York merkezli kredi verme platformu kurumlara ve piyasa üreticilerine Bitcoin ve diğer dijital para birimlerini asgari krediyle sabit şartlar üzerinden ödünç alma imkanı sunar. 2019 yılının ilk çeyreğinde toplam krediler %17 oranında arttı. Genesis Trading’in kredi portföyü; Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Litecoin ve Ethereum Classic de dahil olmak üzere bir kripto karışımı içinde bulunur ve Bitcoin kredilerin %63,5’ini kapar.

Bir numaralı kripto para biriminin borçlanması, sermayeye ihtiyaç duyan yüksek frekanslı ticaret şirketleri arasında sabit kaldı ve veriler, Bitcoin kredilerinin çoğunun finansal riskten korunma yatırımlarına, piyasa stratejilerini veya işletme yatırımlarını uygulamak yerine, spekülasyon fiyatlarına verildiğini gösteriyor. Genesis Trading’in Bitcoin ve kripto para kredi kompozisyonu aşağıdaki gibidir:

  • Bitcoin: %68,1
  • Ethereum: %3,6
  • Ripple (XRP): %6,7
  • Litecoin: %3,6
  • Bitcoin Cash: %0,3
  • Ethereum Classic: %2,3
  • USD: %9,6
  • Diğer: %5,9

Kaynak: Genesis Capital Q1 Insights

Genesis, Bitcoin’den sonra ABD doları kredilerini sunmaya başladı

2018 yılının 4. çeyreğinde Genesis, Bitcoin’den sonra şirketin portföyündeki en aktif sektör olan ABD doları kredilerini sunmaya başladı. Genesis konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bu sektörde birkaç yıldır faaliyet gösterdiğimiz ve dijital varlıkların likidite ve oynaklık özelliklerini anladığımız için, dijital varlıkları nakit finansmanın teminatı olarak kabul etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu tecrübenin, likidite arayan kurumlara sermaye kazancı satmak ve gerçekleştirmek zorunda kalmadan değer kattığına, envanter satmadan elektrik faturası ödemek isteyen madencilere yardım ettiğine inanıyoruz.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin