Cardano daha büyük bir düşüş riskiyle karşı karşıya
Cardano daha büyük bir düşüş riskiyle karşı karşıya

Dev altcoin’de kırmızı alarm: Büyük düşüş riski geldi! Dikkat edin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eski günlerini arayan Cardano (ADA) şu anda tutunması şart olan 1,2 doları yeniden test ediyor. Burada tutunamazsa ADA için ilk kilit destek seviyesi 1 dolarda yer alıyor. 1,3 dolar direncinin son bir haftada ziyaret edilmediği düşünüldüğünde boğa tarafında büyük bir zayıflık olduğunu görebiliyoruz.

Cardano (ADA) daha büyük düşüş riskiyle karşı karşıya

Baskı artıyor. Piyasada bu kadar büyük bir korku varken en ufak bir düşüş bile büyük sonuçlara sebep olabilir.

Teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Hacim azalmaya devam ediyor. ADA’nın şu ana kadarki tek başarısı, temel desteğin altına düşmemesiydi. Ancak artan baskı ile bu değişebilir.

RSI: RSI’nin geçmişte daha yüksek dipler yaptığına dair bazı umutlar yaşanmış olsa da bu yazının yazıldığı sırada RSI geri dönüyor ve düşüş eğilimi gösteriyor. Yeni satın alma baskısı olmadan bu durumun değişmesi pek mümkün görünmüyor.

MACD: Günlük zaman diliminde MACD yükseliş gösteriyor. Ancak 4 saat gibi daha düşük zaman dilimlerinde MACD düşüş eğiliminde ve tekrar aşağı eğimli görünüyor. Bu devam ederse, daha yüksek zaman dilimlerine de bu olumsuzlu yansıyabilir.

Sonuç

Mevcut hissiyat nötr ancak düşüş sinyalleri adeta kırmızı alarm vermiş durumda.

1,2 dolarlık desteğin kırılması demek tüm hissiyatı da aşağı çekeceğinden fiyat hızla 1 dolara düşebilir. Bu yüzden ADA yatırımcıları dikkatli olmalı. Şu anda piyasada alıcılar yok ve genel olarak çok fazla zayıflık görüyoruz.

Bu arada tanınmış bir analist, yükselecek altcoinler listesini paylaştı. Ayrıntılar burada!

 

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin