İşte o ismin yükselecek altcoinler listesi
İşte o ismin yükselecek altcoinler listesi

Usta analistin “yükselecek altcoinler listesi” ortaya çıktı! “Bu 4 altcoin büyük sükse yapacak”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakından takip edilen bir kripto stratejisti ve trader, akıllı sözleşme platformu Avalanche ve diğer üç altcoinin alev alacağını tahmin ediyor. İşte ünlü trader’ın yükselecek altcoinler listesi…

Ünlü yatırımcının yükselecek altcoinler listesi

1- Avalanche (AVAX)

Takma isimli trader Altcoin Sherpa, 157.900 Twitter takipçisine yükselecek altcoinler listesini açıkladı. Sherpa’nın listesindeki ilk kripto para Avalanche oldu. Trader, kripto paranın 130 dolar hedefine ilerlemeye başladığını söyledi.

“Genel olarak iyi bir hacim geliyor. 4 saatlik piyasa yapısı yine de düşüş eğiliminde. Bu benim için hale  büyük bir yatırım. Muhtemelen 130 dolardan biraz riske atacağım.”

Şu anda AVAX, son yedi günün en düşük seviyesi olan 75,63 $’dan %42’nin üzerinde artışla 107,89 dolarda işlem görüyor.

2- Polkadot (DOT)

Trader’ın listesindeki bir diğer kripto para, birlikte çalışabilir Blockcahin’i Polkadot (DOT). Kripto strateji uzmanına göre, Polkadot düşüş trendine devam etmeden önce 35 dolara sıçrama yapacak.

“24 dolara tutunmaya devam etse iyi olur yoksa bu şey goblin kasabasına gidecek. Hâlâ olacağını düşünüyorum ve sonunda daha düşük seviyelere ulaşacağını düşünüyorum.”

Altcoin Sherpa’nın hedefine yönelik bir ralli, DOT için mevcut 24.62 $ fiyatından %42’nin üzerinde bir yukarı potansiyeli temsil ediyor.

3- Fantom (FTM)

Sırada, akıllı şehirlere güç sağlamayı amaçlayan bir özel Blockcahin ağı olan Fantom (FTM) var. Altcoin Sherpa, FTM’nin 1,40 dolarda bir dip oymanın ortasında olduğunu ve bunun bir ralli için zemini 2,80 dolara ayarlayacağını söylüyor.

“Tam burada sağlam salıncak ticaret girişi var. Şahsen başka kripto paralar için bekliyorum. Yine de bu alanda çok sayıda izdiham var.”

4- Curve (CRV)

Yatırımcının radarındaki son kripto para, sabit kripto para odaklı merkezsiz borsa Curve Finance’in yönetişim tokeni olan Curve (CRV). Kripto analistine göre, CRV’nin şu anda 2021’deki en yüksek seviyesi olan 6,39 doları aşabilecek bir konumda olduğuna inanıyor.

“Birkaç güçlü ETH DeFi (merkezi olmayan finans) paralarından biri, bence bu oldukça sağlam görünüyor. Bununla birlikte, direniş geliyor.”

Popüler analistin yükselecek altcoinler listesi bu şekildeydi. Ethereum 2022’de ne olur? buradaki yazımızı kaçırmayınsorusunun yanıtını merak ediyorsanız .

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin