Brian Kelly, Bitcoin’in keskin artışının arkasındaki katalizörü açıkladı
Brian Kelly, Bitcoin’in keskin artışının arkasındaki katalizörü açıkladı

Derecelendirme devinden üzücü Bitcoin tahmini geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto pazarındaki herkes bir sonraki boğa koşusunu bekliyor. İnsanlar Bitcoin’in gelecekte ne kadar yükseğe çıkabileceğini görmeye istekli ve çoğu BTC’nin, Aralık 2017’de ulaşılanlardan daha yükseklere ulaşabileceğine inanıyor.

Weiss Ratings: Gelecek Bitcoin boğa koşusu, 2017’den büyük olmayacak!

Ancak, herkesin kripto para pazarının geleceği hakkında bu olumlu görüş üzerinde hemfikir olmadığı da açık. Weiss Rating, son zamanlarda bir sonraki boğa koşusunun çok büyük olmayacağını doğrulamak için sosyal medyayı kullandı. Şirket, boğa pazarlarının daima öncekinden daha büyük olduğu fikrine itiraz etti. 

Ona göre, bir sonraki kripto boğa koşusunun daha büyük olması muhtemel değil, çünkü boğa pazarları genel olarak daha küçüktür çünkü “dünyada yalnızca kriptoların emebileceğinden çok fazla para” var. Bu açık bir şekilde, kripto pazarında pek popüler olmayan bir görüş, çünkü insanlar pazarın BTC tarafından zaten absorbe edilen kısmının asgari olduğuna ve büyüme için yeterli alan olduğuna inanıyor. Şimdiye kadar, her boğa koşusu öncekinden daha üstündü. Çünkü kripto endüstrisi hala çok yeni ve henüz yeterince benimsenme edinemedi. 

Kripto para yatırımcıları, Weiss Ratings ile aynı fikirde değil

Bitcoin ilk olarak 2013 yılında 1.000 dolarlık tavanı kırdı ve o zamandan beri büyüyor, BTC bir boğa koşusu başladığında her zaman yeni seviyelere ulaşıyor. Bir sonraki ralli 2016’nın sonunda başladı ve 2017’de zirveye ulaştı. BTC, tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdı ve fiyatı 20.000 ABD dolarının üzerine çıktı. Bu nedenle, herkes bir dahaki sefere BTC’nin  20.000 USD fiyatının üstesinden gelmeyi bekliyor.

Weiss Ratings, mevcut piyasanın fazla satın alındığını ve kriptoların nihayetinde fiyatını 4.000 ABD dolarına çekeceğini söyledi. Geleceği bilmenin tek yolu, en iyi yatırım stratejilerini belirlemek için beklemek ve piyasaya yakından bakmaktır.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin