Decentraland (MANA) fiyat analizi: Alım yapmak için doğru zaman mı?
Decentraland (MANA) fiyat analizi: Alım yapmak için doğru zaman mı?

Decentraland (MANA) fiyat analizi: Alım yapmak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MANA, Decentraland’da mal ve hizmet ödemesi için kullanılan dijital varlık tokeni olarak ortaya çıktı. Decantraland ağında yer alan kullanıcılar içerik üreterek kazanç elde edebiliyor. Son zamanlarda popüler hale gelen Metaverse üzerinde üretim gerçekleştirilebiliyor. Metaverse popülerliğiyle birlikte MANA da yatırımcıların dikkatini çekerek kısa zamanda önemli atılımlar gerçekleştirdi.

Kripto piyasasının genel düşüşüne rağmen Decantraland’ın MANA tokeni bu hafta da yükseliş eğiliminde yer alıyor. Yazım sırasında son 24 saat içerisinde %9,6 oranında artan token 3,96 dolardan işlem görüyor.

MANA fiyat analizi

MANA, 4 saatlik RSI ve Bollinger Bantlarında aşırı alım sinyalinin ardından kısa vadeli bir düzeltme için konumlandı. Grafiğe göre 20 günlük Basit Hareketli Ortalama (kırmızı) ve 50 günlük Basit Hareketli Ortalama (sarı) hızlı bir toparlanma yükseliş tüccarları için ideal bir uzun girişti.

Son 30 gün, MANA son 30 gün içerisinde kırılmanın ardından tutarlı satın alma hacimleri oluşturmaya devam etti ve fiyat %60’ın üzerinde kazanç sağladı. MANA 4 saatlik grafiğe göre Bollinger Bantlarının aşırı uçlarında işlem gördükten sonra bir düzeltme sinyali veriyordu.

Altcoin en son 13 Kasım tarihinde benzer bir görünüm gösterdikten sonra %30 oranında düşüş yaşamıştı. Fiyat daha sonra alt bandının ve 50 günlük SMA’nın (sarı) birleştiği noktada destek buldu. RSI ve MACD’deki mevcut görünümler ise yakın vade için olumsuz sinyaller veriyor.

Satış baskısına davet eden bir bölge, MACD ise potansiyel bir çift tepe oluşumuna maruz kaldı. Yatırımcılar ralliden nakit çıkarsa, MANA %18 ile %20 düşüşle %38,2 Fibonacci seviyesinde bir savunma bölgesine düşebilir.

Bölge, 20-SMA, 50-SMA ve fiyat 3,26 dolardan desteklendi. İdeal olarak, bu birleşme satış baskısını hafifletecek ve MANA’nın bir sonraki adımı başlatabilir. Başka bir destek alanı, %61,8 Fibonacci seviyesini oluşturuyor ve aynısı daha fazla oluşabilecek satışın önüne geçebilir.

MANA, RSI ve Bollinger Bantlarındaki sinyallerin ardında yaklaşık %20’lik bir satış tehdidinde bulundu. MACD de potansiyel bir çift tepe noktasına yaklaşıyordu. Bu nedenle, MANA’nın önümüzdeki seanslarda aşağı yönlü hareketi başlayabilir bunu takiben %38.2 Fibonacci seviyesinin biraz altında destek bulması beklenebilir. Bahsedilen bölge, yatırımcıların bir sonraki ralli piyasaya çıkmadan önce ideal bölge olarak görülebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin