FTX CEO'su Sam Bankman Fried’dan Solana konusunda iddialı yorum
FTX CEO'su Sam Bankman Fried’dan Solana konusunda iddialı yorum

Solana, 190 dolarlık desteğin test edilmesinin ardından yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyatı 190 doları test ettikten sonra bugün yükseliş eğilimi gösteriyor. SOL, 190 dolarda yer alan destekte tutunduktan sonra daha fazla düşüş önlendi ve yükselişe geçti. Muhtemelen SOL bir sonraki direnç olan 210 doları test etmeye hazırlanıyor.

Kripto para piyasası genel olarak son 24 saat içerisinde düşüş momentumu içerisinde,  Bitcoin yüzde 3,51 düştü. Ethereum yüzde 0,82 kaybederken Solana (SOL) yüzde 2,02 oranında düşüş gösterdi.

Son 24 saatte Solana fiyat hareketi: Solana 190 doları yeniden test etti, önceki en yüksek seviyenin üzerine çıktı

Solana son 24 saat içerisinde 187,67 ile 211,16 dolar aralığında işlem görüyor ve fiyat önemli bir oynaklık sergiliyor. Ticaret hacmi yüzde 61,53 artarak toplam 4,4 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 62.3 milyar dolar civarında işlem görüyor. Kripto para piyasa değerine göre ise 3. sırada yer alıyor.

Solana, sıradaki 210 dolar direncini test edecek mi?

Solana, aşağıda yer alan 4 saatlik grafiği göz önüne alındığında önümüzdeki saatlerde muhtemelen 210 doları test etmeye hazırlanıyor.

Solana Price Analysis: SOL spikes higher after a retest of $190 support

 

Solana fiyat hareketi geçtiğimiz haftalarda yoğun bir satış baskısıyla karşı karşıya kaldı Kasım ayında yaşanan güçlü ralliyle fiyat tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 260 dolara kadar ulaştı.

Daha sonra SOL 220 dolar işaretine kadar bir hafta boyunca istikrarlı bir düşüş yaşadı. Son olarak 13 Kasım’daki hafif bir yükselişin ardından 210 dolar seviyesine geriledi. Destek başlangıçta daha fazla düşüşü önlüyor ve hafif bir konsolidasyon oluşmasına neden oluyordu.

Bununla birlikte, dün destek kırıldı ve fiyat 190 dolar seviyesine geriledi. Hafif bir tepkinin ardından daha yüksek, ardından düşük salınım gece boyunca tekrar test edildi. Daha fazla düşüşe ulaşılamadığından, SOL en yakın destek seviyesi olan 210 dolarda daha yüksek bir tepki göstermeli.

Sonuç

Solana fiyatı için 190 dolarlık desteğin daha fazla satışı durdurmasının ardından daha da yukarı yönlü olmasını beklenebilir. Solana fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, SOL bir sonraki en yakın direnci 210 direnci önümüzdeki saatlerde test edebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin