CryptoPunks Miami'yi ele geçiriyor – kripto dünyasından yansımalar
CryptoPunks Miami'yi ele geçiriyor – kripto dünyasından yansımalar

CryptoPunks Miami’yi ele geçiriyor – kripto dünyasından yansımalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler NFT koleksiyon parçaları CryptoPunks, 12 Nisan’dan itibaren, şehir genelinde bir ay sürecek halka açık sanat sergisinin bir parçası olarak Miami’de sergilenecek.

Popüler kripto koleksiyon projesi CryptoPunks’tan yaklaşık 100 karakter, 12 Nisan’dan itibaren bir ay boyunca Miami’deki otobüs durakları ve reklam panolarında sergilenecek.

Vitrin, kar amacı gütmeyen sanat organizasyonu SaveArtSpace tarafından, bu yıl ilk kez Miami sokaklarını kaplayacak ve bir ay sürecek şehir çapında bir kamu sanat sergisi olan “Pixelated” sergisinin bir parçası olarak ev sahipliği yapacak.

CryptoPunks

CryptoPunks, 2017’de başlatılan Ethereum’da oluşturulan ilk değiştirilemez token projelerinden biriydi.

Proje, sahip oldukları özelliklerin nadirliğine bağlı olarak değişen değerlere sahip benzersiz çizgi film karakterleri içeren tokenlara sahip. Proje başladığında 10.000 CryptoPunk’ın tümü basıldı ve ücretsiz olarak talep edilmek üzere sunuldu.

Punk 6965: cryptoslam.io

SaveArtSpace, CryptoPunks’un “çeşitliliğini ve derinliğini” sergilemeyi hedeflediklerini belirterek, projenin sosyal medya profil resimlerinin kullanımıyla bireysel ifadeyi sembolize ettiğini kaydetti:

“Bir kişinin tarzının kendilerini gerçek dünyada, İnternet üzerindeki topluluklarda ve kuruluşlarda ifade etmelerine izin verdiği gibi, insanlar da bireyselliklerini profil resimleriyle göstermeye başladılar. CryptoPunks gerçekten bu dijital ifadede gelişmeye başladı.”

SaveArtSpace, kesişimsellik ve sosyal değişim gibi ilerici temalara odaklanan kentsel galeri deneyimleri yaratmaya çalışan, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur.

Organizasyon, birkaç yıldır değiştirilemez tokenların var olmasına rağmen, koronavirüs kilitlenmelerinin ortasında günlük yaşamın artan sayısallaşmasının son NFT patlamasının katalizörü olabileceğini tahmin ediyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin