featured

CrowdWiz (ICO) 4 Milyon Dolar Fon Topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İlk madeni para teklifini (ICO) eylül ayının ortalarında başlatan merkezi olmayan kripto yatırım fonu CrowdWiz, ICO token satışları sayesinde yaklaşık 4 milyaın dolar fon topladı.

Makalenin yazıldığı dakikalar itibariyle token satış süresinin sona ermesine yaklaşık 71 saat kalan CrowdWiz’in ICO sürecini başarılı bir şekilde yönettiği görülüyor ve toplamda 10 milyon dolar fon hedefleniyor.




CrowdWiz, Krypton Software alt yapısı ile kurulmuş bir Fintech şirketi olan Tradologic tarafından desteklenmektedir.

Blok zincir (Blockchain)  teknolojisinin benimsenmesi ve ICO fon toplama eğilimleri giderek artan trendler fintech sağlayıcılarının ilgisini çekmeye devam ettikçe, çeşitli geleneksel zorlukların üstesinden gelmek için giderek daha fazla kripto çözümü geliştirilmektedir.

Fintech yazılım şirketi TRADOLOGIC’in şifreleme teklifi olan Krypton Software tarafından desteklenen CrowdWiz; ”Başlangıç, kullanıcıların crowfunding yoluyla yatırım yapmasına izin vererek bir blockchain tabanlı platformun temelini oluşturduğu “kalabalığın bilgeliği”ni kullanmalarına izin vermenin bir yolunu sunduğunu” söylüyor.

Hizmet, yatırımcılara kalabalık kaynaklı portföy yönetimini sağlıyor; böylece belirteçleri belirli bir varlık üzerinde oynamak ve daha sonra belirli projelere fon sağlamak için kullanıyorlar.

“CrowdWiz fonu, genel fonun nasıl harcandığına karar vermek için, çatışan çıkarları olan fon yöneticilerine, bankalara ya da arabuluculara değil, kalabalığa izin verir” diyor.
Aradığı fon için net bir miktar olmamakla birlikte, CrowdWiz’in WIZ belirteçlerine olan talep doğrultusunda belirlenecek.

ICO’nun gelirleri toplanacak ve platform için fon finansmanının genel havuzunu oluşturmak için kullanılacaktır. Buna ek olarak, tokenler yatırım, ticaret, sigorta, kredi verme vb. Için kullanılabilir olduğundan WIZ’lerin birden fazla kullanımı olacaktır.

Slavena Savcheva

CrowdWiz’in kurucu ortağı, İş Geliştirme ve Pazarlama Şefi Slavena Savcheva,

Ethereum’da tamamen merkezsizleştirilmiş ve demokratik bir yatırım platformu başlatmaktan gurur duyuyoruz. Bugün yatırım dünyasında, fon yöneticilerinin ücret karşılığı aşırı yüklenmesi ve bazen müşterilerin bazı bilgilerini saklı tuttuğu büyük bir sorun var. CrowdWiz tüm bunları değiştirecek, tamamen tarafsız, akıllı kalabalığa, sonuçta paralarının nasıl yatırıldığına karar verme gücü verilecek. “

CrowdWiz’i kullanmak için birkaç iyi neden olsa da, yararlı umutlar, kurucular tarafından, para yatırma havuzunu kontrol etme açısından toplumu bir bütün olarak umutlu buluyor.

Slavena, şirketin platform ekosistemini şöyle anlattı:

Örneğin, CrowdWiz’in kullanıcıları, A Şirketi ve B Şirketi için iki şirket teklif edebilirler. Her bir kullanıcı, WIZ belirteçleri şeklinde bir oy verdiği herhangi bir şirketin daha iyi yatırım olacağını düşünebilir. Oylama için ilk satın alım çeşitleri değişebilir ve geri dönüş yatırımları orijinal yatırıma dayalı olarak kullanıcı başına boyut bakımından farklılık gösterebilir. Platform daha sonra kalabalığın çoğunluk görüşüne dayalı olarak fonları dağıtır. Bu durumda, kalabalığın bilgeliği (tercihi), yatırım yapmak için en iyi ve en umut verici şirketi seçmiş olur.”

Linkedin:  crowdwiz

Telegram: t.me/crowdWiz

Twitter:    @crowdwiz

Facebook: crowdwiz

web site:  crowdwiz.io


Sponsorluk sonrası makale, sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Sponsorlu makaleleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin