Craig Wright
Sahte Satoshi Nakamoto Craig Wright

Craig Wright: “Sizin ülkenizden daha fazla paraya sahibim.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Başkent Kigali’deki Transform Africa Zirvesi 2018’de konuşan Craig Wright, Blockchain teknolojisini kullanarak Afrika’yı dönüştürme yetenekleri hakkında çeşitli iddialarda bulundu. Ve şu ilginç açıklamayı yaptı, Craig Wright: “Sizin ülkenizden daha fazla paraya sahibim.”

Craig Wright: “Açıkçası ben, sizden daha zenginim.”

Açıklamalar, ‘‘Bitcoin Cash: Afrika için olan Blockchain & Kripto Para Birimi” başlıklı bir sunumun parçasıydı. Craig Wright, Bitcoin’in gerçek kurucusunun “Satoshi Nakamoto” olduğunu iddia etmesi ve Bitcoin Cash’in Bitcoin’e göre daha üstün olduğunu belirten açıklamalarla kripto para sektöründe kötü bir üne sahip. Avustralyalı iş adamı Kigali’de benzer açıklamalar yapmaya devam etti. Kendini Blockchain ödeme ağı Stellar ile kıyaslayan Craig Wright, şu açıklamaları yaptı:

Siz serbest ticarete izin verebilirsiniz ve ülkenizin daha fazla gelişmesi için bunu yapabilirsiniz veya paranızı başka bir sürü insana da verebilirsiniz. Ve bunu açıkça söyleyeceğim çünkü sizin ülkenizden daha fazla param var.

Craig Wright: “20-30 yıl boyunca Afrika’da kalmak istiyorum.”

Söz konusu yorumlar, 10 Mayıs’ta sona eren konferanstan sonra sosyal medyada yeniden yayınlanmaya devam ediyor. Twitter analisti Dennis Parker, Wright’ı “dolandırıcı, palavracı, ruh hastası ve sahte Satoshi” olarak nitelendiriyor. Dennis’in tepkisinden etkilenmemiş gözüken Wright yine de izleyicileri kendi sezgisine inandırmaya çalıştı. Kişisel serveti ile ilgili yaptığı açıklamalardan hemen önce Wright şunları söyledi:

Uzun vadede burdayım. Yirmi, otuz yıl burada olacağım ve sonunda ne dediğiniz umrumda değil. Sizin kullanacağınız çözümleri üretmiş olacağım.

Nisan ayında, Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin, başka bir konferansta Wright’ı açık bir şekilde bir “sahtekar” olarak nitelendirerek, neden konuşmasına izin verildiğini sorguladı.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin