featured
Terra (LUNA) ilk 10'a güçlü bir giriş yaptı

Bu altcoin Shiba ve DOGE’yi devirdi, ilk 10’a bomba gibi girdi! Alma zamanı geldi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu yılın en dikkat çeken altcoinleri arasında bulunan Terra güçlü grafiğini sürdürüyor. LUNA son ataklarıyla Dogecoin’i yerinden etti ve ilk 10 kripto para arasına dahil oldu.

Terra (LUNA) üstün performansıyla ilk 10’a güçlü girdi

Köpek temalı kripto para birimleri pek parlak günler geçirmiyor. Terra ise güçlü performansıyla dikkat topluyor. Dün Shiba Inu’yu geçerek 11. sıraya yükselen LUNA, bugün de Dogecoin’i devirerek ilk 10’a girdi. Böylelikle SHIB ve DOGE uzun bir süre sonra ilk 10’a veda etmiş oldu.

Bir haftada %60’dan fazla kazanç

Terra protokolünün staking ve yönetim tokeni LUNA, geçen hafta %60’tan fazla artarak muazzam bir performans sergiledi.

Bugün neredeyse tüm büyük kripto paralar kırmızı renkte olmasına rağmen LUNA %5 daha arttı. Ve 69,56 dolar ile rekor seviyeye ulaştı.

Bitcoin bugün %1 düştü.

Kripto para piyasasının toplam değeri ise %2,55 düşüşle 2,53 trilyon dolara geriledi. İlk 100’de Cosmos ve Polygon, %10’un üstünde yükselişle dikkat çekerken GALA tokeni %10’dan fazla geriledi ve 50. sıraya indi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin