Coinsquare Kanada'nın en büyük 5 bankasıyla resmi bir ilişki kurdu
Coinsquare Kanada'nın en büyük 5 bankasıyla resmi bir ilişki kurdu

Coinsquare, Kanada’nın en büyük 5 bankasıyla resmi bir ilişki kurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kanada merkezli bir kripto borsası olan Coinsquare, 5 büyük Kanadalı finans kurumuyla resmi bir bağlantı kurduğunu bildirdi. Perşembe günü, ülkenin en büyük ticaret platformları ile kurulan bu yeni ilişki hakkında açıklama yapıldı ve 5 büyük bankanın isimleri bildirildi. Bu bankalar şu şekilde: Kanada Kraliyet Bankası (RBC), Toronto-Dominion Bankası (TD), Nova Scotia Bankası (Scotiabank), Montreal Bankası (BMO) ve Kanada İmparatorluk Ticaret Bankası (CIBC). Bu gelişme, şirketin uluslararası büyümesini teşvik edecek ve aynı zamanda kullanıcı fonlarının para yatırma prosedürlerini de kısaltacak.

Bu resmi bağ, ticaret platformunun üçüncü taraf mali denetimini tamamladığı bir zamanda kuruldu. Son gelişmeler, şirketi bu prosedürü başarıyla tamamlayan tek dijital varlık platformu haline getirdi.

Coinsquare’in üst düzey yönetecilerinden açıklamalar geldi

Coinsquare Finans Direktörü Ken Tsang, konuyla ilgili açıklama yaptı:

Bu adımın dünyadaki en güvenilir kripto para birimi olma vizyonumuzu ileriye taşıyacağına inanıyoruz.

Coinsquare CEO’su Cole Diamond, yeni ilişkinin sadece Kanadalı kripto para borsası işlemlerini hızlandırmakla kalmayıp, bir bütün olarak ülkenin kripto endüstrisinde de olumlu bir etki yaratacağı konusunda iyimser.

Cole şöyle söyledi:

Bu duyuru, kurumsal üçüncü taraf iş ortaklarının kripto para yaklaşımımıza olan inançlarını nasıl ortaya koyduklarına dair birçok örnekten biri. Büyük bir Kanada bankasıyla ilişki kurmaktan heyecan duyuyoruz ve bunun, kullanıcılarımız için ne anlama geldiğinin farkındayız.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Bizi Takip Edin