CoinShares Group raporu:
CoinShares Group raporu: "Kripto piyasası için güçlü bir çeyrek oldu"

CoinShares Group raporu: “Kripto piyasası için güçlü bir çeyrek oldu”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinShares Group, 2021 yılının üçüncü çeyreği ile ilgili rapor yayınladı. Şirket yayınladığı raporda ilk defa böyle güçlü sonuçlar elde edilen bir çeyrek olduğunu vurguluyor. Yayınladığı raporda, 30 Eylül 2021 tarihinde sona eren çeyrekle ilgili toplam 84.9 milyon sterlinlik kapsamlı gelirin olduğunu paylaştı. Bu, 14,3 milyon £ olan 2020 yılına kıyasla oldukça muazzam bir artışı ortaya koyuyor.

Üç aylık gelir, 18.4 milyon £ olan 2020 yılının tamamından elde edilen gelirin bile oldukça üstünde. CoinShares CEO’su Jean-Marie Mognetti 3. Çeyreğin sonunda bazı olumsuzluklar olmasına rağmen ivmenin önemli ölçüde korunduğunu söyledi.

Ayrıca, şirketin faiz, vergi, amortisman ve amortisman öncesi düzeltilmiş kazancı (FAVÖK) 88.8 milyon £ olarak açıkladı. Bunun dışında Varlık Yönetim Platformu üçüncü çeyrekte 55.1 milyon sterlin kazanç elde ettiğini paylaştı. Geçen yıl aynı çeyrek verileri 11.3 milyon sterlin olarak kaydedilmişti.

CEO Marie Mognetti şunları ekledi,

“…Daha geniş endüstride görülen evrimden yararlanmaya ve bunu toplam kapsamlı gelire ve bilanço büyümesine dönüştürmeye devam ediyoruz.”

DeFi’de kilitlenen toplam değer de 180 milyar doları aştı

CoinShares’in 22 Ekim tarihine kadar Haftalık Dijital Varlık Fonu Akışlarına göre, kripto para endüstrisi de 1.5 milyar dolarlık rekor kıran bir yatırım girişine imza attı.

Tüm kripto pazarına görei 3. Çeyrek verilerinde 2. Çeyrekteki durgunluk önemli oranda azaldı. CryptoRank tarafından hazırlanan bir rapora göre, 3. çeyrek, piyasa değerinin 2 trilyon doların üzerine çıktığı yükseliş çeyreği olarak geçti. Ayrıca, bu çeyreğin bir diğer önemi ise DeFi‘de kilitlenen toplam değer de 180 milyar doları aştı.

CoinGecko’nun raporu, Bitcoin’in toparlanmasının, “oyun kripto paralarının” ve takas edilemeyen tokenlerin (NFT’ler) piyasaya sürülmesinin esas olarak çeyreği tartışmaya sürüklediğini belirtti. Aksine, işlem hacmi Mayıs ayındaki en yüksek seviyelere kıyasla 3. çeyrekte zarar görmüş gibi duruyordu.

Son olarak, Square Inc. de üç aylık gelirini bildirdi. Şirket, üçüncü çeyrekte, 2. çeyrekte elde ettiğinden biraz daha az, 1.13 milyar dolar brüt kâr elde etti. Ekim ayında “güç” kazanan Bitcoin talebinin yavaşlamasının arkasında olduğu bildirildi. Bunu söyledikten sonra, State Of Blockchain 3. Çeyrek raporu, kripto girişim finansmanı açısından da rekor kıran bir 3. çeyreğe işaret etti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Karahayıt mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin